Twee waterproof Sony Ericssons op de foto gezet

Sony Ericsson is weer lekker bezig met lekken, we zagen al de Kurara en ook een nog onbekende candybar kwam tevoorschijn. Nu is er meer info over die candybar en ook een slider-broertje van het toestel, beide zogenaamde ‘rugged telefoons’.

Eens, in een ver vervlogen tijd, was Ericsson heer en meester op het gebied van de zogenaamde ruggedized telefoons. Later werd het stokje door Siemens en Nokia overgenomen en nu is er een speciaal merk voor deze telefoons, Sonim, in de race. De laatste stevige telefoon die we van Sony Ericsson hebben gezien was de C702 in 2008, maar dat was toch meer een cameratelefoon dan een onverwoestbaar toestel voor iedereen met een ruige levensstijl. Op het moment zijn vooral de Sonim XP3.20, Nokia 3720 en Samsung B2100 heer en meester op dit gebied, maar daar wil Sony Ericsson verandering in brengen. Volgens de geruchten komt het merk binnenkort met maar liefst twee van dit soort rugged toestellen.

Eén van de twee lekte gisteren al even uit in een onduidelijke foto en zonder verdere details, nu weten we dat het hier om de Sony Ericsson Susan ging, een nieuwe watervaste candybar van het merk. Veel specificaties van het toestel zijn nog niet bekend en over het besturingssysteem wordt nog hevig gespeculeerd vanwege een home-toets die te zien is op de afbeelding, iets wat niet echt gebruikelijk is bij Sony Ericsson-telefoons. Het gaat hier waarschijnlijk wel om een low-end telefoon, dus geen smartphone, waaraan je zou kunnen denken vanwege de home-toets.

De Sony Ericsson Sunny, een andere watervaste telefoon die vandaag lekte, is een slider die sterk op de G705 lijkt. Het toestel lijkt ook wat betere specificaties te hebben dan de Susan, gezien het A2 platform dat duidelijk te zien is en het wat duurdere uiterlijk. Verdere gegevens over het toestel zijn echter nog niet bekend en ook een datum waarop de telefoon aangekondigd zal worden is niet bekend.

Sony Ericsson Susan render

 

Sony Ericsson Sunny render

 

Bron: Esato forum

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters