Tweede 5 megapixel Motorola aangekondigd: de VE66

Motorola heeft recentelijk met de VE66 haar tweede 5 megapixel camera telefoon aangekondigd. Beter laat dan nooit, lijkt het motto te zijn van de maker.

In oktober wisten wij al te melden dat Motorola met een tweede 5 megapixel camera telefoon zou komen. Het toestel moest een slider worden, iets dat nu uitgekomen is. Het merk kondigde namelijk gisteren de VE66 aan. Dit toestel is min of meer hetzelfde als haar candybar versie, de ZINE ZN5. Het grootste verschil is dat dit toestel uitgerust is met een LED flitser, in tegenstelling tot de krachtigere Xenon flits van de ZN5.

Dat het toestel nagenoeg gelijk is aan de ZN5, wil natuurlijk zeggen dat het toestel ook uitgerust is met dingen als een mp3 speler, FM radio en Wifi ondersteuning. Hoewel het morph toetsenbord van de ZN5 moet ontbreken, heeft de nieuwe Motorola net als haar broertje wel een “navi-wheel”. Vreemd genoeg wordt er zowel in de specificaties als in de pers release van het toestel niets over de samenwerking met Kodak genoemd. Het is dan ook te hopen dat dit toestel wel dezelfde camerakwaliteit heeft als de ZN5.

Aangezien de Motorola ZN5 volgens onze concullega’s van GSM Helpdesk de beste vijf megapixel cameratelefoon is, zijn onze verwachtingen voor deze VE66 hoog. Het toestel zal nog dit jaar op de markt komen, dus tijd zal het leren.

Afbeelding ve66 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters