'Tweede high end-smartphone van LG voor 2015 is G4 Note'

De onbekende high end-smartphone die LG dit jaar naast de G4 uitbrengt is waarschijnlijk de G4 Note. LG presenteert deze telefoon in de tweede helft van dit jaar.

LG G4 smartphone

LG bevestigde op het Mobile World Congress dat het werkt aan twee high end-smartphones. Eentje kennen we al: dat is de G4. De andere moet in de tweede helft van dit jaar uitkomen, maar hierover is nog nauwelijks iets bekend. Alleen het feit dat LG bevestigt dat het aan een nóg betere smartphone werkt.

The Korea Herald heeft nu een artikel gepubliceerd over deze onbekend high end-smartphone. Bronnen melden tegen de krant dat de nieuwe smartphone gaat luisteren naar de naam G4 Note. Specificaties over deze smartphone ontbreken nog, maar het heeft er alle schijn van dat dit een phablet wordt. Het scherm hiervan zal dus minimaal een formaat van 5,5 inch hebben, maar de kans is groot dat het display groter dan dat is.

Aangezien de smartphone volgens LG betere specificaties krijgt dan de G4, krijgt de telefoon dus minimaal de Snapdragon 810-processor. Wellicht zelfs een betere processor, maar hierover is dus nog geen informatie.

Eerst maar eens de presentatie van de G4 afwachten. Waarschijnlijk presenteert LG zijn nieuwe vlaggenschip ergens in april of mei. Foto’s van het toestel zijn al uitgelekt. Er verschijnt ook steeds meer informatie over de hardware van de smartphone.

Zo schrijft the Korea Herald nu ook over de specificaties van de LG G4. De krant noemt onder andere op dat het scherm een formaat krijgt van 5,5 inch en een 3K-resolutie. Het is nog onduidelijk om wat voor resolutie het precies gaat, maar het zou kunnen dat het in de buurt zit van 1800×3200 pixels.

De pixeldichtheid zou hiermee op ongeveer 600 ppi komen. Verder krijgt de G4 waarschijnlijk een 16-megapixelcamera aan de achterkant en aan de voorkant een 5-megapixelcamera.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Tybone -

    Ik zie al voor me dat LG daadwerkelijk ook met zo'n hoge schermresolutie komt. En dat het scherm dan net zoals vorig jaar helemaal niet beter of zelfs slechter presteert dan bij sommige FHD smartphones. De gebruiker zal dan weer alleen maar vertragingen en een slechte batterylife hebben.
    Sorry LG maar dat wordt hem niet voor mij.

    Mijn boodschap naar LG zou dan ook zijn dat ze moeten stoppen met Samsung proberen out te performen. Omdat ze kunnen wel goede smartphones maken. Nu nog doen.

Huawei opvouwbare smartphone

Huawei onthult verrassende plannen voor opvouwbare smartphone lees verder

Apple iPhone 8 Plus review design

Deze negen verborgen iPhone 8 features moet je nog ontdekken lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL krijgen lovende recensies, behalve op een vlak lees verder

OnePlus 5 CEO

‘Gelekte renders tonen de OnePlus 5T: nieuw design’ lees verder

Huawei zet stappen om Apple voor goed in te gaan halen lees verder

Apple Store

Volgend jaar hoef je geen iPhone X meer te kopen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters