'Tweede high end-smartphone van LG voor 2015 is G4 Note'

De onbekende high end-smartphone die LG dit jaar naast de G4 uitbrengt is waarschijnlijk de G4 Note. LG presenteert deze telefoon in de tweede helft van dit jaar.

LG G4 smartphone

LG bevestigde op het Mobile World Congress dat het werkt aan twee high end-smartphones. Eentje kennen we al: dat is de G4. De andere moet in de tweede helft van dit jaar uitkomen, maar hierover is nog nauwelijks iets bekend. Alleen het feit dat LG bevestigt dat het aan een nóg betere smartphone werkt.

The Korea Herald heeft nu een artikel gepubliceerd over deze onbekend high end-smartphone. Bronnen melden tegen de krant dat de nieuwe smartphone gaat luisteren naar de naam G4 Note. Specificaties over deze smartphone ontbreken nog, maar het heeft er alle schijn van dat dit een phablet wordt. Het scherm hiervan zal dus minimaal een formaat van 5,5 inch hebben, maar de kans is groot dat het display groter dan dat is.

Aangezien de smartphone volgens LG betere specificaties krijgt dan de G4, krijgt de telefoon dus minimaal de Snapdragon 810-processor. Wellicht zelfs een betere processor, maar hierover is dus nog geen informatie.

Eerst maar eens de presentatie van de G4 afwachten. Waarschijnlijk presenteert LG zijn nieuwe vlaggenschip ergens in april of mei. Foto’s van het toestel zijn al uitgelekt. Er verschijnt ook steeds meer informatie over de hardware van de smartphone.

Zo schrijft the Korea Herald nu ook over de specificaties van de LG G4. De krant noemt onder andere op dat het scherm een formaat krijgt van 5,5 inch en een 3K-resolutie. Het is nog onduidelijk om wat voor resolutie het precies gaat, maar het zou kunnen dat het in de buurt zit van 1800×3200 pixels.

De pixeldichtheid zou hiermee op ongeveer 600 ppi komen. Verder krijgt de G4 waarschijnlijk een 16-megapixelcamera aan de achterkant en aan de voorkant een 5-megapixelcamera.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters