Tweede iPad-only-uitgave komt eraan

Miljardairs staan kennelijk in de rij om een krant of tijdschrift exclusief voor de iPad uit te brengen. Nadat eerder mediatycoon Rupert Murdoch zijn plannen voor de iPad-krant The Daily ontvouwde, is het nu de beurt aan collega-miljardair Richard Branson die een iPad-tijdschrift wil uitbrengen.

branson

En daarmee heeft de iPad zijn naam als rijkeluisspeelgoed waargemaakt, constateren diverse Amerikaanse blogs sarcastisch. Maar de bladenbusiness op tablets begint dus nu wel op stoom te komen. Naar verwachting wordt half december de iPad-krant The Daily officieel aangekondigd. En Branson lijkt nu iets met een tijdschrift van plan te zijn.

Branson heeft iets aangekondigd onder de codenaam ‘Project’ en het zou te maken hebben met thema’s rond entertainment, reizen, zaken, design en internationale cultuur. Dat lijkt erg op de formule voor een glossy magazine, zo-eentje die je vaak in de stoel voor je aantreft in een vliegtuig.

Aan de andere kant zijn al die thema’s wel de zaken waarmee Branson tot dusver zijn geld vediende. Het is nog onbekend of Branson zijn nieuwe uitgave gratis ter beschikking stelt aan alle iPad-eigenaren, of dat hij ze wat geld uit de zak wil kloppen voor een abonnement.

Bron: The Inquirer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters