Tweede officiële Ice Cream Sandwich-update voor Samsung Galaxy S II lekt uit

De belangrijke Ice Cream Sandwich-update voor de Samsung Galaxy S II is op een haar na klaar om te worden uitgerold. Een versie van de firmware is al uitgelekt en durfals kunnen die ophalen bij Sammobile.

Samsung Galaxy S II piano

Het gaat hier om de firmware die door Samsung zelf voor het toestel is ontwikkeld, al is het nog een beta-versie. Echter, Samsung zelf verspreidt deze update niet, dus zit er altijd een zeker risico aan verbonden om dit zelf op je toestel te zetten. Het gaat hier om een redelijk ver gevorderde build waarbij bijna alle functionaliteiten werken.

Dat gezegd hebbende, de Ice Cream Sandwich-update, die het toestel naar versie 4.0.3 brengt, ziet er zeer gelikt uit, zoals in een filmpje op de site van Sammobile is te zien. Samsung heeft de eigen TouchWiz-interface om de nieuwste versie van Android heengewikkeld.

De gelekte firmware draagt versienummer XXKP8 of, volledig, I9100XXKP8 en is op 30 december in de wereld gebracht. Iedereen die is geregistreerd op de website Sammobile.com kan de firmware ophalen en op zijn eigen telefoon zetten, waarbij de waarschuwing hierboven in acht moet worden genomen. Het is nog niet geheel zeker of de gelekte firmware in deze versie ook echt uitgerold wordt naar het huidige Samsung-vlaggenschip; er kunnen nog kleine dingen aan worden veranderd voordat Samsung de update werkelijk officieel uitbrengt. Eerder kwam ook al een test rom van Samsung voor dit toestel uit.

Samsung Galaxy S II ICS 

Bron: Mobiflip

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters