Tweede update Windows Phone 7 in februari

Microsoft is bezig met de tweede flinke update voor Windows Phone 7. Die zou in februari worden aangekondigd en als één van de belangrijkste eigenschappen multitasking naar de toestellen brengen.

windows phones

De eerste update moet nog komen, maar de tweede staat dus ook al in de steigers. Bezitters van een Windows Phone 7 hoeven niet maandenlang te wachten tot de telefoonfabrikant en vervolgens de telco goedkeuring verlenen aan een update, zoals bij Android; op de mobiele telefoons van Microsoft worden die gewoon direct op de toestellen gezet.

De tweede update voor WP7 zou officieel worden aangekondigd tijdens het Mobile World Congress in februari. Beta-testers die met Winrumors hebben gesproken, zeggen dat Microsoft-baas Steve Ballmer zijn keynote tijdens dit congres benut om niet alleen de update maar ook nieuwe software voor ontwikkelaars aan te kondigen.

De eerste update van WP7 wordt in januari verwacht en brengt de bekende copy- en paste-functionaliteit naar de mobieltjes. Sommige ontwikkelaars van WP7-software hebben die update al gekregen. Onwikkelaars die de tweede update testen, beloven dat deze update sommige ‘mooie nieuwe mogelijkheden voor ontwikkelaars’ biedt. WP7-apps worden in 2011 een stuk interessanter, meldde een beta-tester.

Silverlight zou ook in de tweede update worden opgenomen, en een flinke update voor de browser die erop staat. Dit zijn aardig wat wijzigingen ten goede, maar de grootste veranderingen worden pas verwacht bij de opvolger van WP7, namelijk Windows Phone 8.

Bron: slashgear

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters