Tweede versie Windows Phone-update voor Samsung zou ook niet deugen

Enige tijd geleden bracht Microsoft een kleine update uit voor Windows Phone 7. Op een aantal Samsung-toestellen ging dat zo verkeerd dat de update werd teruggetrokken. Er is nu een vernieuwde update uitgebracht, maar alweer melden Samsung-gebruikers dat de update de telefoon ‘brickt’.

Samsung i8700 Windows Phone 7

“Als je een Samsung WP7 telefoon hebt zoals ik, kun je beter een dag of twee wachten voordat je probeert de update te installeren, want er worden op Twitter nogal wat foutmeldingen gemeld die het resultaat zijn van deze nieuwe update”, meldt een blogger van WindowsPhoneThoughts.

De eerste release werd teruggehaald omdat er zware problemen waren met de Samsung-telefoons. Microsoft kondigde deze week aan dat de fouten waren hersteld en dat de nieuwe update geen problemen meer zou veroorzaken, maar dat is dus in een aantal gevallen onwaar gebleken. “Sommige Samsunggebruikers krijgen foutmeldingen tijdens de update. En erger nog, sommigen melden dat pogingen om de back-up van het toestel terug te zetten, ook niet werken, zodat de gebruiker geen enkele andere optie meer heeft dan het toestel terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.”

Op WindowsPhoneThoughts wordt gehoopt dat het om “ge√Įsoleerde incidenten” gaat. Maar de website raadt Samsung-WP7 telefoongebruikers ten zeerste af om deze nieuwe update te installeren totdat het probleem door Samsung en Microsoft echt is opgelost.

Bron: WindowsPhoneThoughts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WhatsApp taggen

WhatsApp laat je binnenkort elk type bestand delen lees verder

Snap Map

Stalk je vrienden met de Snapchat’s Snap Map lees verder

Pokémon Go

Zo zijn legendarische Pokémon binnenkort in Pokémon Go te vangen lees verder

Pokémon Go

Zo werken de nieuwe Gyms in Pokémon Go lees verder

Pokémon Go update

Grote update Pokémon Go introduceert nieuwe Gyms, co-op Raids en meer! lees verder

My Om Nom

De vijf beste apps die je een virtueel huisdier geven lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters