Tweede versie Windows Phone-update voor Samsung zou ook niet deugen

Enige tijd geleden bracht Microsoft een kleine update uit voor Windows Phone 7. Op een aantal Samsung-toestellen ging dat zo verkeerd dat de update werd teruggetrokken. Er is nu een vernieuwde update uitgebracht, maar alweer melden Samsung-gebruikers dat de update de telefoon ‘brickt’.

Samsung i8700 Windows Phone 7

“Als je een Samsung WP7 telefoon hebt zoals ik, kun je beter een dag of twee wachten voordat je probeert de update te installeren, want er worden op Twitter nogal wat foutmeldingen gemeld die het resultaat zijn van deze nieuwe update”, meldt een blogger van WindowsPhoneThoughts.

De eerste release werd teruggehaald omdat er zware problemen waren met de Samsung-telefoons. Microsoft kondigde deze week aan dat de fouten waren hersteld en dat de nieuwe update geen problemen meer zou veroorzaken, maar dat is dus in een aantal gevallen onwaar gebleken. “Sommige Samsunggebruikers krijgen foutmeldingen tijdens de update. En erger nog, sommigen melden dat pogingen om de back-up van het toestel terug te zetten, ook niet werken, zodat de gebruiker geen enkele andere optie meer heeft dan het toestel terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.”

Op WindowsPhoneThoughts wordt gehoopt dat het om “geïsoleerde incidenten” gaat. Maar de website raadt Samsung-WP7 telefoongebruikers ten zeerste af om deze nieuwe update te installeren totdat het probleem door Samsung en Microsoft echt is opgelost.

Bron: WindowsPhoneThoughts

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters