Tweede versie Windows Phone-update voor Samsung zou ook niet deugen

Enige tijd geleden bracht Microsoft een kleine update uit voor Windows Phone 7. Op een aantal Samsung-toestellen ging dat zo verkeerd dat de update werd teruggetrokken. Er is nu een vernieuwde update uitgebracht, maar alweer melden Samsung-gebruikers dat de update de telefoon ‘brickt’.

Samsung i8700 Windows Phone 7

“Als je een Samsung WP7 telefoon hebt zoals ik, kun je beter een dag of twee wachten voordat je probeert de update te installeren, want er worden op Twitter nogal wat foutmeldingen gemeld die het resultaat zijn van deze nieuwe update”, meldt een blogger van WindowsPhoneThoughts.

De eerste release werd teruggehaald omdat er zware problemen waren met de Samsung-telefoons. Microsoft kondigde deze week aan dat de fouten waren hersteld en dat de nieuwe update geen problemen meer zou veroorzaken, maar dat is dus in een aantal gevallen onwaar gebleken. “Sommige Samsunggebruikers krijgen foutmeldingen tijdens de update. En erger nog, sommigen melden dat pogingen om de back-up van het toestel terug te zetten, ook niet werken, zodat de gebruiker geen enkele andere optie meer heeft dan het toestel terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.”

Op WindowsPhoneThoughts wordt gehoopt dat het om “ge√Įsoleerde incidenten” gaat. Maar de website raadt Samsung-WP7 telefoongebruikers ten zeerste af om deze nieuwe update te installeren totdat het probleem door Samsung en Microsoft echt is opgelost.

Bron: WindowsPhoneThoughts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pokémon Go Halloween

Deze vijf nieuwe Pokémon zijn nu in Pokémon Go te vangen! lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters