TweedeNummer.nl maakt dual-sim-toestellen overbodig

Sinds gisteren is Nederland een nieuwe MVNO rijker onder de naam TweedeNummer.nl. Dit bedrijf maakt het mogelijk om twee nummers te beheren met één simkaart, en dus in elk willekeurig toestel.

tweedenummer.nl logoNet nu de markt van dual-sim toestellen zich iets weidser lijkt te verspreiden, duikt er een nieuwe MVNO op die het geheel weleens zou kunnen verpesten voor de telefoonproducenten. TweedeNummer.nl is namelijk een provider die je twee nummers in één toestel geeft, gewoon op één enkele simkaart. De nieuwe MVNO die op het netwerk van T-Mobile opereert biedt abonnementen aan waarbij je voor een klein bedrag met twee nummers kunt bellen. Ook in prepaid-vorm is TweedeNummer.nl beschikbaar en tot slot bestaat er de dienst TweedeNummer Erbij, die je in staat stelt om een tweede nummer aan je huidige abonnement van een andere provider toe te voegen. Zo wordt de dienst een handig alternatief voor dual-sim-toestellen en kun je met één simkaart je zakelijke en privénummer beheren. Het tweede nummer gaat via een vaste lijn van TweedeNummer.nl en mocht je met je tweede nummer iemand anders willen bellen dan moet dat via een nummer van de MVNO gebeuren.

Het abonnement van TweedeNummer.nl heeft een standaardtarief van €4,95 als je een tweejarig contract afsluit of €9,95 als je een abonnement voor één jaar in je contract vastlegt. Hier bovenop betaal je dan per minuut of per sms. Aparte internetbundels zijn aanwezig, maar je kunt ook los per MB betalen. Een prepaid-kaartje van TweedeNummer.nl kost éénmalig €9,95 waarna je kunt bellen voor €0,25 per minuut en €0,10 voor een sms’je betaalt. Tot slot is er nog TweedeNummer Erbij voor €4,95 per maand, dat bovenop je eigen abonnement komt. Tijdelijk kun je TweedeNummer Erbij trouwens afsluiten voor een eenmalig bedrag van €9,95, waarna je van de extra maandlasten verlost bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. BenV -

  > Tijdelijk kun je TweedeNummer Erbij trouwens afsluiten voor een eenmalig bedrag van €9,95, waarna je van de extra maandlasten verlost bent

  Correctie: waarna je voor de komende 6 maanden van de maandlasten verlost bent. Daarna gewoon betalen!

 2. tienes -

  Ik denk niet dat dit dualsim toestellen volledig overbodig maakt. Een van de grootste voordelen daarvan is voor mensen die tevens een buitenlandse simkaart gebruiken.

 3. v-power -

  Ik vond het 'Tweede nummer Erbij' idee interessant, dus heb het even nagelezen. Belangrijkste reden waarom ik het niet zou doen is dat je niet op je telefoon de echte nummer ziet van de persoon die jou belt.

  1. 2nr -

   Een inkomend nummer op je 2e nummer is niet het echte nummer, maar een intern nummer via het TweedeNummer.nl-netwerk. Sla inkomende gesprekken op in je Contacten en je kan de persoon direct bellen op dit nummer en je ziet bij inkomende gesprekken de naam van je contactpersoon verschijnen.

 4. Danijel -

  Als ik zo de werkwijze doorlees dan vind ik het allemaal veel te omslachtig werken. Daarnaast komen er ook extra kosten bij van je huidige abo/prepaid bij kijken aangezien je met je primaire nummer de dienst moet opbellen die je vervolgens weer doorschakelt. Beetje omslachtig en niet echt transparant als je het mij vraagt.

  1. Dominick -

   Ik vind het initiatief in ieder geval goed 🙂 Dat TweedeNummer Erbij vind ik voor eenmalig een tientje nog wel een potentieel succes in zich hebben 😛

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Smartphone batterij langer bruikbaar door verlagen processor snelheid

Deze smartphonemakers maken je toestel niet langzamer via updates lees verder

Samsung logo

Zeven dingen die je nog niet wist over Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters