TweedeNummer.nl maakt dual-sim-toestellen overbodig

Sinds gisteren is Nederland een nieuwe MVNO rijker onder de naam TweedeNummer.nl. Dit bedrijf maakt het mogelijk om twee nummers te beheren met één simkaart, en dus in elk willekeurig toestel.

tweedenummer.nl logoNet nu de markt van dual-sim toestellen zich iets weidser lijkt te verspreiden, duikt er een nieuwe MVNO op die het geheel weleens zou kunnen verpesten voor de telefoonproducenten. TweedeNummer.nl is namelijk een provider die je twee nummers in één toestel geeft, gewoon op één enkele simkaart. De nieuwe MVNO die op het netwerk van T-Mobile opereert biedt abonnementen aan waarbij je voor een klein bedrag met twee nummers kunt bellen. Ook in prepaid-vorm is TweedeNummer.nl beschikbaar en tot slot bestaat er de dienst TweedeNummer Erbij, die je in staat stelt om een tweede nummer aan je huidige abonnement van een andere provider toe te voegen. Zo wordt de dienst een handig alternatief voor dual-sim-toestellen en kun je met één simkaart je zakelijke en privénummer beheren. Het tweede nummer gaat via een vaste lijn van TweedeNummer.nl en mocht je met je tweede nummer iemand anders willen bellen dan moet dat via een nummer van de MVNO gebeuren.

Het abonnement van TweedeNummer.nl heeft een standaardtarief van €4,95 als je een tweejarig contract afsluit of €9,95 als je een abonnement voor één jaar in je contract vastlegt. Hier bovenop betaal je dan per minuut of per sms. Aparte internetbundels zijn aanwezig, maar je kunt ook los per MB betalen. Een prepaid-kaartje van TweedeNummer.nl kost éénmalig €9,95 waarna je kunt bellen voor €0,25 per minuut en €0,10 voor een sms’je betaalt. Tot slot is er nog TweedeNummer Erbij voor €4,95 per maand, dat bovenop je eigen abonnement komt. Tijdelijk kun je TweedeNummer Erbij trouwens afsluiten voor een eenmalig bedrag van €9,95, waarna je van de extra maandlasten verlost bent.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters