'Twitter komt vandaag met een eigen muziek-app'

Twitter heeft bekend gemaakt dat het een muziekservice heeft overgenomen genaamd We Are Hunted. De app zou door Twitter vandaag al gelanceerd gaan worden, zo menen bronnen.

Twitter wist gisterenavond bekend te maken dat het muziekservice We Are Hunted over heeft genomen. Deze muziekservice zal naar eigen zeggen er mee op houden en gaat aan iets nieuws werken bij Twitter. Geruchten over een eigen muziekservice van Twitter doen al een tijdje de ronden en het lijkt er dan ook op dat Twitter eerder vroege, dan later met haar eigen muziekdienst op de proppen zal gaan komen.

All Things Digital weet inmiddels te melden dat Twitter vandaag nog met een eigen app zal gaan komen op basis van de service die het net heeft overgenomen. De overname zou al een paar maanden rond zijn en sinds die tijd hebben beide bedrijven hard gewerkt om een nieuwe app klaar te stomen. De overname is pas gisteren bekend gemaakt om zo een snelle lancering van de app niet in de weg te staan. Een andere bron van All Things D meent dat de app niet vandaag maar komend weekend gelanceerd zal gaan worden.

Met de app zal naar verwachting muziek gestreamed kunnen worden zoals dat ook bij Spotify het geval is. Onduidelijk is nog of de app wereldwijd gelijkt gelanceerd zal gaan worden.

We Are Hunted Twitter 
Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters