Typhone begint levering Samsung Corby Pro

Het is al een jaar geleden dat de Corby Pro op de markt moest komen, maar Samsung heeft gekozen om het toestel niet in Nederland te lanceren. Eén van de grootste online retailers van ons land heeft hem nu toch in zijn assortiment opgenomen.

Samsung B5310 CorbyPRO

Een tijdje geleden kwamen dagelijks reacties binnen van mensen die graag de Samsung Corby Pro wilden bestellen, maar daar was geen mogelijkheid toe. Samsung Nederland besloot al vorig jaar de telefoon niet in uit te brengen vanwege concurrentie met haar eigen Star Qwerty, die trouwens nu nog steeds erg populair is. De telefoon was dan ook alleen via een aantal sinistere online retailers te krijgen, waar hij inmiddels ook niet meer te vinden is.

Slecht nieuws voor iedereen die het toestel wil, want uit een recente reactie bleek dat er nog steeds interesse in het toestel is. Geheel onverwacht is Typhone nu begonnen met de uitlevering van het toestel. Aangezien Typhone onderdeel is van The Phone House, bestaat er zelfs een kans dat het toestel nog bij een van ’s lands grootste retailketens komt te liggen.

Het toestel is in twee kleuren te koop bij Typhone, voor krap €180. Het gaat hier uiteraard wel om een importversie, maar daar heb je als gebruiker weinig last van. Mocht je geïnteresseerd zijn in het toestel, dan kun je hem via deze link bestellen.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters