Uitgelicht: Call Recorder app – ADV

Bij zakelijke telefoongesprekken, telefonische interviews of lange telefoongesprekken kan het wel eens voorkomen dat jij denkt ‘wat is er ook al weer precies gezegd tijdens het gesprek’. Zou het dan niet handig zijn als je dat telefoongesprek nog eens terug zou kunnen luisteren?

Call Recorder app

Als jij dit artikel leest, hoef je vanaf nu geen belangrijke informatie meer te missen! Een telefoongesprek opnemen is namelijk eenvoudig. Je hoeft ook niet bang te zijn dat dit verboden is, want het is legaal om een telefoongesprek op te nemen voor eigen gebruik. Je bent het zelfs niet verplicht om dit vooraf te melden aan je gesprekspartner – hoewel dat wel zo netjes is natuurlijk. De mogelijkheid om gesprekken op te nemen, kan voor vele telefoongebruikers dus heel handig zijn. Maar hoe kun je een telefoongesprek opnemen?

Wel eens aan gedacht om een app te gebruiken?
Je kunt aan de slag gaan met een tape of voice recorder – hulde als dit je lukt – maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan! Het zou handig zijn als jij een feature kunt gebruiken om het gesprek op een eenvoudige manier op te nemen. De Call Recorder app biedt uitkomst. Call Recorder is de ideale app voor het opnemen van belangrijke telefoongesprekken. Dankzij deze app kun jij al jouw gesprekken terugluisteren wanneer het uitkomt. Zo hoef je geen belangrijke informatie meer te missen!

Hoe werkt de Call Recorder app?
Zet de app aan en je kunt direct eenvoudig en snel al jouw telefoongesprekken opnemen. Hoe doe je dit? Heel simpel, je zorgt dat je de optie ‘Record this call’ aanvinkt voordat je iemand belt. Het hele gesprek wordt opgenomen en in de app bewaard. In de app kun je het gesprek afluisteren en bewerken – bestandsnaam geven, doorsturen of verwijderen. De Call Recorder kost €9,95 en schaf je eenvoudig en snel aan met een Google Play Card van Playcard.nl.

Heb je een belangrijke vergadering of interview in persoon? Dan kun je eenvoudig de ingebouwde voice recorder van je telefoon gebruiken.

tags:
  Android O

  Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

  Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

  Toilet

  Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

  Video OnePlus 5

  OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

  smartphone vergrendeling opties

  Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

  GLASSX

  Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters