Meizu verstuurt uitnodigingen voor onthulling Meizu M5 Note

Meizu heeft uitnodigingen verstuurt voor de onthulling van zijn nieuwe Meizu M5 Note. Daarin staat dat het bedrijf zijn smartphone op 6 december aankondigt. Ook zit er een M3 Note bij de uitnodiging, het laatste toestel in de Note-serie van Meizu.

Meizu M5 Note

Meizu M5 Note uitnodigingDoor verschillende benchmarks zijn de waarschijnlijke specificaties van de Meizu M5 Note al bekend. Zo zou de telefoon een Helio P10-processor van MediaTek krijgen. Deze heeft acht kernen die maximaal 2,0 GHz klokken. Het scherm heeft naar verluidt een full HD-resolutie van 1080 x 1920 pixels. De achtercamera zou een 13-megapixelsensor hebben, terwijl je selfies met de M5 Note waarschijnlijk neemt in 5 megapixel. Het werkgeheugen zou 3 GB groot zijn en de opslagruimte is naar verluidt 32 GB groot. Het toestel draait waarschijnlijk op Android 6.0 Marshmallow.

‘Make Helio Great Again’

Eerder verstuurde Meizu nog een uitnodiging voor een aankondiging op 30 november. Daarin stond de tekst “Make Helio Great Again”, een samenvoeging van de Helio-processors van MediaTek en de leus “Make America Great Again” van de nieuwe Amerikaanse president Donald Trump. Aangezien alles erop wijst dat de Meizu M5 Note een Helio-processor heeft, werd gedacht dat het bedrijf zijn toestel op 30 november zou aankondigen. Dat blijkt nu dus niet het geval. In plaats daarvan lijkt Meizu in deze brief te verwijzen naar zijn Blue Charm X. Deze krijgt waarschijnlijk de tienkernige Helio X20-chipset.

Bron: Anzhuo via PhoneArena

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

iPhone X concept

Dit is de iPhone X opvolger van onze dromen lees verder

smartphone hoofd straling

Straling van smartphones is toch niet zo slecht als gedacht lees verder

Samsung Galaxy S9 transparant

WANT: Transparante Samsung Galaxy S9 is mooier dan ooit lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters