Meizu verstuurt uitnodigingen voor onthulling Meizu M5 Note

Meizu heeft uitnodigingen verstuurt voor de onthulling van zijn nieuwe Meizu M5 Note. Daarin staat dat het bedrijf zijn smartphone op 6 december aankondigt. Ook zit er een M3 Note bij de uitnodiging, het laatste toestel in de Note-serie van Meizu.

Meizu M5 Note

Meizu M5 Note uitnodigingDoor verschillende benchmarks zijn de waarschijnlijke specificaties van de Meizu M5 Note al bekend. Zo zou de telefoon een Helio P10-processor van MediaTek krijgen. Deze heeft acht kernen die maximaal 2,0 GHz klokken. Het scherm heeft naar verluidt een full HD-resolutie van 1080 x 1920 pixels. De achtercamera zou een 13-megapixelsensor hebben, terwijl je selfies met de M5 Note waarschijnlijk neemt in 5 megapixel. Het werkgeheugen zou 3 GB groot zijn en de opslagruimte is naar verluidt 32 GB groot. Het toestel draait waarschijnlijk op Android 6.0 Marshmallow.

‘Make Helio Great Again’

Eerder verstuurde Meizu nog een uitnodiging voor een aankondiging op 30 november. Daarin stond de tekst “Make Helio Great Again”, een samenvoeging van de Helio-processors van MediaTek en de leus “Make America Great Again” van de nieuwe Amerikaanse president Donald Trump. Aangezien alles erop wijst dat de Meizu M5 Note een Helio-processor heeft, werd gedacht dat het bedrijf zijn toestel op 30 november zou aankondigen. Dat blijkt nu dus niet het geval. In plaats daarvan lijkt Meizu in deze brief te verwijzen naar zijn Blue Charm X. Deze krijgt waarschijnlijk de tienkernige Helio X20-chipset.

Bron: Anzhuo via PhoneArena

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters