Ulysse Nardin brengt luxe smartphone met geavanceerde functies

Luxe telefoons zoals die van Vertu zijn meestal qua specificaties zwaar inferieur aan hedendaagse smartphones en moeten het alleen van hun design hebben. Het Zwitserse Ulysse Nardin brengt hier verandering in.

Ulysse Nardin Chairman

De Ulysse Nardin Chairman, zoals de nieuwe telefoon heet, werd een jaar geleden al gepresenteerd maar is nu technisch flink op de schop gegaan. De smartphone, die eerst op het Windows Phone OS draaide, heeft nu Android onder de motorkap. Verder is er bijvoorbeeld een 8-megapixelcamera aanwezig, in tegenstelling tot de eerder genoemde 5-megapixelcamera. Het touchscreen is met vier tiende inch vergroot naar 3,2″ en verder heeft het toestel HD video-playback. Ook Wi-Fi en 3G mogen niet ontbreken, maar dat is niet alles dat de Chairman in petto heeft.

De Chairman is namelijk voorzien van twee erg speciale features, waarvan eentje direct overgewaaid is uit de horloge-industrie, waar maker Ulysse Nardin ook vooral aanwezig is. Het toestel heeft namelijk een speciale manier om met bewegingsenergie de batterij bij te laden. Net als horloges die zichzelf ‘opwinden’ als je je arm beweegt, haalt de Chairman stroom uit bewegingen die je met het toestel maakt. Ten tweede is er een vingerafdrukscanner aanwezig, die we kennen van verschillende Porsche Design-telefoons waaronder de P’9522.

Ulysse Nardin Chairman

 

Ulysse Nardin Chairman

 

Bron: Unwired View

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Dominick -

      tussen de 12.000 en 49.000 dollar afhankelijk van de versie die je kiest (goud, zilver, standaard en nog een paar). Een beetje prijzig voor de gemiddelde nederlander dus 😛

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters