UPC komt met mobiel internet voor consumenten

Kabelaar UPC heeft mobiel internet geïntroduceerd voor consumenten. Het bedrijf zal twee varianten aanbieden aan haar klanten.

UPC logo

UPC laat weten dat het bedrijf de nieuwe abonnementen aan zowel bestaande als nieuwe klanten gaat aanbieden. Bestaande klanten van UPC met een alles-in 1 pakket krijgen wel extra data voor het zelfde geld. UPC biedt twee betaalde abonnementen aan en een enkele gratis variant voor haar klanten. Klanten die een alles-in 1 pakket hebben krijgen van UPC gratis 50MB aan data per maand.

De andere twee abonnementen kosten respectievelijk 15 en 25 euro per maand. Hiervoor krijgt een normale consument 500MB aan data en 2GB. Vaste klanten van UPC krijgen 750MB aan data en 3GB per maand. UPC maakt gebruik van het netwerk van Vodafone. De provider gaat adverteren met snelheiden tot 14,4 Mb/s down. Wie de datalimiet bereikt heeft, krijgt een sms van UPC. Eerder konden zakelijke klanten al bij UPC gebruikmaken van de databundels.

Mark Giesbers, Directeur Marketing van UPC: ”UPC wil haar klanten graag altijd en overal toegang geven tot televisie, internet en bellen. Mobiel internet op laptop en tablet voor consumenten is een nieuwe stap binnen deze strategie. We bieden al onze klanten nu de mogelijkheid om heel eenvoudig mobiel internet te ervaren, ook zonder vaste maandelijkse kosten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters