UPC komt met mobiel internet voor consumenten

Kabelaar UPC heeft mobiel internet geïntroduceerd voor consumenten. Het bedrijf zal twee varianten aanbieden aan haar klanten.

UPC logo

UPC laat weten dat het bedrijf de nieuwe abonnementen aan zowel bestaande als nieuwe klanten gaat aanbieden. Bestaande klanten van UPC met een alles-in 1 pakket krijgen wel extra data voor het zelfde geld. UPC biedt twee betaalde abonnementen aan en een enkele gratis variant voor haar klanten. Klanten die een alles-in 1 pakket hebben krijgen van UPC gratis 50MB aan data per maand.

De andere twee abonnementen kosten respectievelijk 15 en 25 euro per maand. Hiervoor krijgt een normale consument 500MB aan data en 2GB. Vaste klanten van UPC krijgen 750MB aan data en 3GB per maand. UPC maakt gebruik van het netwerk van Vodafone. De provider gaat adverteren met snelheiden tot 14,4 Mb/s down. Wie de datalimiet bereikt heeft, krijgt een sms van UPC. Eerder konden zakelijke klanten al bij UPC gebruikmaken van de databundels.

Mark Giesbers, Directeur Marketing van UPC: ”UPC wil haar klanten graag altijd en overal toegang geven tot televisie, internet en bellen. Mobiel internet op laptop en tablet voor consumenten is een nieuwe stap binnen deze strategie. We bieden al onze klanten nu de mogelijkheid om heel eenvoudig mobiel internet te ervaren, ook zonder vaste maandelijkse kosten.”

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters