UPC komt met mobiele databundel via het Vodafone netwerk

UPC heeft voor zakelijke klanten een nieuwe dienst geïntroduceerd middels het Vodafone netwerk. De kabelboer gaat draadloze abonnementen aanbieden aan haar zakelijke klanten om zo overal te kunnen internetten in het land op de laptop.

UPC, vooralsnog alleen actief als kabelboer in Nederland, heeft een nieuwe dienst bekend gemaakt voor haar zakelijke klanten. UPC is van plan om een MVNO te worden op het Vodafone-netwerk om vervolgens mobiele datadiensten aan te bieden aan haar klanten. Volgens UPC zullen de abonnementen laten dit jaar ook voor consumenten beschikbaar komen, aldus de virtuele provider.

UPC biedt abonnementsvormen van 200MB voor € 10,- tot 5GB voor € 35,- per maand. De dienst is alleen beschikbaar in combinatie met het Alles-in-1 Zakelijk of Zakelijk Fiber Power Internet abonnement. Alle abonnementskosten komen op één factuur te staan. Men kan tot vijf simkaarten voor een enkel abonnement krijgen waardoor je er met vijf man gebruik van kunt maken. De provider heeft bij Vodafone een snelheid bedongen van 14,4 Mb/s voor alle bundels.

UPC is met concurrent Ziggo druk bezig om samen een echte mobiele provider te worden door een jointventure op te richten genaamd Ziggo4. Ziggo4 zal begin volgend jaar mee gaan bieden op het nieuwe frequentie blok van de overheid om zo ook een eigen netwerk op te kennen zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters