UPC komt met mobiele databundel via het Vodafone netwerk

UPC heeft voor zakelijke klanten een nieuwe dienst geïntroduceerd middels het Vodafone netwerk. De kabelboer gaat draadloze abonnementen aanbieden aan haar zakelijke klanten om zo overal te kunnen internetten in het land op de laptop.

UPC, vooralsnog alleen actief als kabelboer in Nederland, heeft een nieuwe dienst bekend gemaakt voor haar zakelijke klanten. UPC is van plan om een MVNO te worden op het Vodafone-netwerk om vervolgens mobiele datadiensten aan te bieden aan haar klanten. Volgens UPC zullen de abonnementen laten dit jaar ook voor consumenten beschikbaar komen, aldus de virtuele provider.

UPC biedt abonnementsvormen van 200MB voor € 10,- tot 5GB voor € 35,- per maand. De dienst is alleen beschikbaar in combinatie met het Alles-in-1 Zakelijk of Zakelijk Fiber Power Internet abonnement. Alle abonnementskosten komen op één factuur te staan. Men kan tot vijf simkaarten voor een enkel abonnement krijgen waardoor je er met vijf man gebruik van kunt maken. De provider heeft bij Vodafone een snelheid bedongen van 14,4 Mb/s voor alle bundels.

UPC is met concurrent Ziggo druk bezig om samen een echte mobiele provider te worden door een jointventure op te richten genaamd Ziggo4. Ziggo4 zal begin volgend jaar mee gaan bieden op het nieuwe frequentie blok van de overheid om zo ook een eigen netwerk op te kennen zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters