UPC komt met mobiele databundel via het Vodafone netwerk

UPC heeft voor zakelijke klanten een nieuwe dienst geïntroduceerd middels het Vodafone netwerk. De kabelboer gaat draadloze abonnementen aanbieden aan haar zakelijke klanten om zo overal te kunnen internetten in het land op de laptop.

UPC, vooralsnog alleen actief als kabelboer in Nederland, heeft een nieuwe dienst bekend gemaakt voor haar zakelijke klanten. UPC is van plan om een MVNO te worden op het Vodafone-netwerk om vervolgens mobiele datadiensten aan te bieden aan haar klanten. Volgens UPC zullen de abonnementen laten dit jaar ook voor consumenten beschikbaar komen, aldus de virtuele provider.

UPC biedt abonnementsvormen van 200MB voor € 10,- tot 5GB voor € 35,- per maand. De dienst is alleen beschikbaar in combinatie met het Alles-in-1 Zakelijk of Zakelijk Fiber Power Internet abonnement. Alle abonnementskosten komen op één factuur te staan. Men kan tot vijf simkaarten voor een enkel abonnement krijgen waardoor je er met vijf man gebruik van kunt maken. De provider heeft bij Vodafone een snelheid bedongen van 14,4 Mb/s voor alle bundels.

UPC is met concurrent Ziggo druk bezig om samen een echte mobiele provider te worden door een jointventure op te richten genaamd Ziggo4. Ziggo4 zal begin volgend jaar mee gaan bieden op het nieuwe frequentie blok van de overheid om zo ook een eigen netwerk op te kennen zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters