Update: iOS 10-problemen lijken al opgelost

apple-brickEr lijken veel klachten te zijn over het zojuist uitgekomen iOS 10. Volgens veel gebruikers heeft de update ervoor gezorgd dat hun apparaten gebrickt zijn. Dat wil zeggen dat hun apparaten niet meer opstarten.

Update: Problemen iOS 10 lijken opgelost

De problemen rond iOS 10 lijken al snel weer opgelost te zijn. Op Twitter meldt Geoffrey Fowler dat Apple de problemen opgelost heeft en dat het zijn excuses aanbiedt tegenover de gedupeerden. Volgens Fowler zou het nu weer veilig zijn om je apparaten naar iOS 10 te updaten.

Klachten op Twitter

Veel mensen op Twitter klagen dat de apparaten door de update compleet nutteloos worden. Zij moesten naar eigen zeggen iTunes opstarten om zo hun telefoon of tablet te herstellen. Overigens lijkt de fout alleen op te treden bij mensen die hun draadloos hebben geüpdatet. Mensen die hun telefoon eerst aan de pc vastmaakten, lijken geen problemen te ervaren.

Onthulling van iPhone 7 en 7 Plus

De klachten over de update lijken op een voor Apple ongelegen moment te komen. Het Amerikaanse bedrijf heeft zojuist op de IFA-beurs in Berlijn de nieuwe iPhone 7 en 7 Plus onthuld. Daar kwamen al veel klachten over, want het toestel verbeterde volgens velen niet veel ten opzichte van de iPhone 6 en 6 Plus. Ook het weghalen van de 3,5-mm jack zorgde voor veel opschudding. Problemen met de software lijkt Apple er daarom niet bij te kunnen hebben.

Ook concurrent Samsung kent problemen

Overigens heeft ook concurrent Samsung recentelijk veel problemen gehad. De Koreaanse fabrikant heeft namelijk Samsung Galaxy Note 7-toestellen uitgebracht waarvan de batterij kan exploderen. Daarom riep het bedrijf veel toestellen onlangs terug en stelde het een database samen, waar mensen konden checken of hun toestel veilig was.

Bron: Twitter, Geoffrey A. Fowler

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters