Update: iOS 10-problemen lijken al opgelost

apple-brickEr lijken veel klachten te zijn over het zojuist uitgekomen iOS 10. Volgens veel gebruikers heeft de update ervoor gezorgd dat hun apparaten gebrickt zijn. Dat wil zeggen dat hun apparaten niet meer opstarten.

Update: Problemen iOS 10 lijken opgelost

De problemen rond iOS 10 lijken al snel weer opgelost te zijn. Op Twitter meldt Geoffrey Fowler dat Apple de problemen opgelost heeft en dat het zijn excuses aanbiedt tegenover de gedupeerden. Volgens Fowler zou het nu weer veilig zijn om je apparaten naar iOS 10 te updaten.

Klachten op Twitter

Veel mensen op Twitter klagen dat de apparaten door de update compleet nutteloos worden. Zij moesten naar eigen zeggen iTunes opstarten om zo hun telefoon of tablet te herstellen. Overigens lijkt de fout alleen op te treden bij mensen die hun draadloos hebben ge├╝pdatet. Mensen die hun telefoon eerst aan de pc vastmaakten, lijken geen problemen te ervaren.

Onthulling van iPhone 7 en 7 Plus

De klachten over de update lijken op een voor Apple ongelegen moment te komen. Het Amerikaanse bedrijf heeft zojuist op de IFA-beurs in Berlijn de nieuwe iPhone 7 en 7 Plus onthuld. Daar kwamen al veel klachten over, want het toestel verbeterde volgens velen niet veel ten opzichte van de iPhone 6 en 6 Plus. Ook het weghalen van de 3,5-mm jack zorgde voor veel opschudding. Problemen met de software lijkt Apple er daarom niet bij te kunnen hebben.

Ook concurrent Samsung kent problemen

Overigens heeft ook concurrent Samsung recentelijk veel problemen gehad. De Koreaanse fabrikant heeft namelijk Samsung Galaxy Note 7-toestellen uitgebracht waarvan de batterij kan exploderen. Daarom riep het bedrijf veel toestellen onlangs terug en stelde het een database samen, waar mensen konden checken of hun toestel veilig was.

Bron: Twitter, Geoffrey A. Fowler

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters