Update maakt Google Maps klaar voor Android O

Google heeft een nieuwe update voor Google Maps uitgebracht. Deze update moet ervoor zorgen dat Google Maps klaar voor Android O is, door een aantal functies van de nieuwe Android-versie aan Maps toe te voegen.

Google Maps klaar voor Android O

Zo zijn de notificaties van Google Maps vernieuwd. Google heeft bijvoorbeeld de optie toegevoegd om je notificaties naar eigen wensen aan te passen. Zo kun je instellen dat je tijdens het navigeren of juist in een andere app aanwijzingen ontvangt over je rit.

iPad

Google heeft ook andere handige functies toegevoegd die Google Maps klaar voor Android O maken. Zo is het in de nieuwste bèta mogelijk om Google Maps altijd open te blijven houden. Met de picture-in-picture-modus blijft er altijd een venster in de hoek van het scherm. Ook zou je met een druk op de knop weer de volledige versie moeten kunnen openen of stembesturing aanzetten. Deze functies werken in de bètaversie van deze Google Maps echter nog niet.

Hoe meer zielen

Daarnaast wil Google ook meer gebruik gaan maken van de gemeenschap. Maps stelt gebruikers namelijk in staat om vragen te stellen over de bestemming. Zo kun je aan andere leden van de community vragen of er wel genoeg parkeerplekken zijn en of het eten in het restaurant wel lekker is. Andere gebruikers kunnen je vragen beantwoorden of je een duimpje omhoog geven om zich bij je vraag aan te sluiten.

Via Android Planet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp

Stickers, gericht zoeken en meer: WhatsApp voegt nieuwe functies toe lees verder

Tegenwoordig browse je met Samsung op alle Android smartphones lees verder

youtube app

Altijd op de hoogte: YouTube voegt sectie breaking news toe lees verder

Whatsapp desktop

WhatsApp Status updates ook naar de desktop lees verder

Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters