Update-schema Samsung Android-telefoons online verschenen

Er is een schema met alle geplande updates voor de verschillende Android-toestellen van Samsung online gekomen. Het schema laat onder andere zien dat de Galaxy Apollo wel Froyo krijgt, terwijl de Spica op Eclair blijft hangen.

Samsung i9000 Galaxy S piano

De site Samfirmware claimt een schema met Android-updates ontvangen te hebben van Samsung, waarin we onder andere een Froyo-update voor de Galaxy Apollo zien. Ook de Galaxy Spica komt in het schema voor, maar dan wat minder positief. Het blijkt namelijk dat de Spica na de Eclair-update niet meer geüpdatet zal worden; Froyo zou door de hardware van het toestel onmogelijk zijn. Dat geldt ook voor de i7500 Galaxy, hoewel de updatecyclus voor dat toestel al na Android 1.6 stopt volgens het schema.

De site gaf ook informatie over de Froyo-update van de Galaxy S, maar nu van Samsung Benelux. Gisteren zagen we ook al wat over de Android 2.2-update van de Galaxy S van de Spaanse tak van Samsung. Ook Samsung Benelux bevestigt volgens Samfirmware dat de update in oktober zal komen, en wel in de eerste helft van oktober.

Samsung Galaxy updates

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. SamFirmware -

  Is ook puur marketing samsung gooit het gewoon op hardware voor smoes…

  De Galaxy kan namelijk ook hoger aan dan 1.6.

  Trouwens Galaxy S gaat ook een update krijgen naar 3.0 Helaas wilden samsung benelux dit neit beverstigen aan mij maar mijn insider wist het wel te vermelden 🙂

 2. gwystyl2 -

  Best leuk zo'n schema, maar het blijft speculeren volgens mij. Geen froyo voor de Spica zou jammer zijn; ik vraag me af wat die hardware-restrictie is? Op samdroid.net zijn ze al heel ver met een werkende froyo. Ik neem aan dat Samsung zelf dat beter/makkelijker kan omdat ze precies weten hoe ze de hardware aan (moeten) spreken.
  Ik verwacht dan ook eerder dat het een marketing ding is (stap maar over naar GalaxyS of Apollo als je FroYo wil), dan dat er echt iets hardwarematig in de weg zit.

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters