Update WebOS bevat geen iTunes-support

Palm is in een hevige strijd verwikkeld met Apple. Laatstgenoemde is niet blij dat Palm zijn WebOS-telefoons iTunes-support heeft gegeven, en doet er alles aan om dit te verhinderen. Nadat de nieuwste iTunes-versie geen WebOS-telefoons meer ondersteunde, werd een update van Palm verwacht om synchronisatie weer mogelijk te maken. Deze blijft vooralsnog uit.

Palm Pre

In de laatste versie van Palm’s WebOS zit geen iTunes-ondersteuning ingebouwd. Onlangs heeft Apple een update uitgebracht voor iTunes, die ervoor moet zorgen dat Palm’s telefoons niet meer met het programma kunnen werken. Palm claimde aan een oplossing te werken. Echter, een pas uitgebrachte versie van het WebOS mist ondersteuning voor iTunes. Het lijkt er dus op dat Apple de slag vooralsnog gewonnen heeft. De kans is echter groot dat Palm het hier niet bij laat zitten, en in een nieuwere versie alsnog met ondersteuning voor iTunes komt.

De update bestaat verder uit een paar kleine veranderingen. de WebOS-telefoons hebben nu wel toegang tot de muziekwinkel van Amazon. Je moet echter wel van Wi-Fi gebruikmaken om er muziek te kunnen downloaden. Verder worden nu je bookmarks opgeslagen in je profiel, kan er een locatie opgegeven worden in de kalender en is het mogelijk folderbased te zoeken door je e-mails. Naast deze kleine veranderingen heeft Palm’s applicatiewinkel ook een update gekregen. Je kunt nu in je voorkeuren je creditcardgegevens opgeven. Dit duidt erop dat betaalde applicaties snel mogelijk gaan worden in Palm’s App Catalog. Daarnaast zal het mogelijk zijn applicaties gratis opnieuw downloaden als je ze kwijt bent geraakt.

WebOS versie 1.2.0 is te downloaden van de website van Palm.

Bron: Mobile Crunch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Pokémon Go Halloween

Deze vijf nieuwe Pokémon zijn nu in Pokémon Go te vangen! lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters