Update WebOS bevat geen iTunes-support

Palm is in een hevige strijd verwikkeld met Apple. Laatstgenoemde is niet blij dat Palm zijn WebOS-telefoons iTunes-support heeft gegeven, en doet er alles aan om dit te verhinderen. Nadat de nieuwste iTunes-versie geen WebOS-telefoons meer ondersteunde, werd een update van Palm verwacht om synchronisatie weer mogelijk te maken. Deze blijft vooralsnog uit.

Palm Pre

In de laatste versie van Palm’s WebOS zit geen iTunes-ondersteuning ingebouwd. Onlangs heeft Apple een update uitgebracht voor iTunes, die ervoor moet zorgen dat Palm’s telefoons niet meer met het programma kunnen werken. Palm claimde aan een oplossing te werken. Echter, een pas uitgebrachte versie van het WebOS mist ondersteuning voor iTunes. Het lijkt er dus op dat Apple de slag vooralsnog gewonnen heeft. De kans is echter groot dat Palm het hier niet bij laat zitten, en in een nieuwere versie alsnog met ondersteuning voor iTunes komt.

De update bestaat verder uit een paar kleine veranderingen. de WebOS-telefoons hebben nu wel toegang tot de muziekwinkel van Amazon. Je moet echter wel van Wi-Fi gebruikmaken om er muziek te kunnen downloaden. Verder worden nu je bookmarks opgeslagen in je profiel, kan er een locatie opgegeven worden in de kalender en is het mogelijk folderbased te zoeken door je e-mails. Naast deze kleine veranderingen heeft Palm’s applicatiewinkel ook een update gekregen. Je kunt nu in je voorkeuren je creditcardgegevens opgeven. Dit duidt erop dat betaalde applicaties snel mogelijk gaan worden in Palm’s App Catalog. Daarnaast zal het mogelijk zijn applicaties gratis opnieuw downloaden als je ze kwijt bent geraakt.

WebOS versie 1.2.0 is te downloaden van de website van Palm.

Bron: Mobile Crunch

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters