Verbeterde versie van de Honor 6 in de maak

Huawei ontwikkelt een verbeterde versie van de Honor 6. De Honor 6X zou een groter scherm krijgen en een metalen frame. Ook krijgt hij een dubbele camera. Het moet het vlaggenschip worden van Honor.

Honor 6X

Dit is het merk dat Huawei vorige week in Berlijn lanceerde. Honor heeft in Nederland al de Honor 6 op de markt gebracht. Deze telefoon heeft high end-specificaties en is voor 299 euro bij Bol.com te koop. 17 november komt ook de Honor 3C op de markt, die onder de 6 staat.

De Honor 6X komt juist boven de 6 te staan, zo gaat het gerucht. Onlangs verscheen de telefoon op TENAA, de Chinese telecomautoriteit. De Honor 6X krijgt een 5,5-inch scherm en een 1,8 GHz-processor. In de telefoon zit 3GB ram en 32GB opslag dat uitbreidbaar is.

Min of meer dezelfde specificaties als de gewone Honor 6, dus. Het scherm is alleen groter. Wel is het nog onbekend of de display van de 6X een full HD- of QHD-resolutie heeft. Ook het bouwmateriaal is beter. De Honor 6 heeft een plastic frame, terwijl de 6X een metalen frame krijgt.

Huawei heeft de Honor 6X uitgerust met een dubbele camera. Het is onbekend of deze te vergelijken is met de dubbele camera die HTC bijvoorbeeld in de One M8 heeft gestopt. Hiermee kun je achteraf scherpstellen en diepte creëren in een foto.

De telefoon meet 150,4 bij 75,68 millimeter en hij is 7,5 millimeter dun. De gewone Honor 6 meet 139,6 bij 69,7 millimeter en is net zo dun. Huawei zou de Honor 6X nog dit jaar aankondigen.

Verbeterde versie van de Honor 6 in de maak 6x2 
Verbeterde versie van de Honor 6 in de maak 6x3 
Verbeterde versie van de Honor 6 in de maak 6x4 
tags:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Quasimodo -

     Bij een prijs van €400,00 zullen mensen met een schuin oog gaan kijken naar een toestel van de gevestigde orde, zoals een Note 3 of G3.
     Zeker ook niet de minsten.

  Dit zijn de zes verschillen tussen de Huawei Mate 10 en Mate 10 Pro lees verder

  iPhone 7 Plus

  5 redenen om (niet) voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus te kiezen lees verder

  HTC U11 Plus

  Pas maar op Apple: gelekte renders tonen onaangekondigde HTC U11 Plus lees verder

  HMD Global Nokia 7

  Maak kennis met de zojuist aangekondigde Nokia 7 lees verder

  iPhone X Nederland

  iPhone X: eerste exemplaren onderweg naar Nederland lees verder

  Apple Pay ING

  Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters