Verbeterde versie van de Honor 6 in de maak

Huawei ontwikkelt een verbeterde versie van de Honor 6. De Honor 6X zou een groter scherm krijgen en een metalen frame. Ook krijgt hij een dubbele camera. Het moet het vlaggenschip worden van Honor.

Honor 6X

Dit is het merk dat Huawei vorige week in Berlijn lanceerde. Honor heeft in Nederland al de Honor 6 op de markt gebracht. Deze telefoon heeft high end-specificaties en is voor 299 euro bij Bol.com te koop. 17 november komt ook de Honor 3C op de markt, die onder de 6 staat.

De Honor 6X komt juist boven de 6 te staan, zo gaat het gerucht. Onlangs verscheen de telefoon op TENAA, de Chinese telecomautoriteit. De Honor 6X krijgt een 5,5-inch scherm en een 1,8 GHz-processor. In de telefoon zit 3GB ram en 32GB opslag dat uitbreidbaar is.

Min of meer dezelfde specificaties als de gewone Honor 6, dus. Het scherm is alleen groter. Wel is het nog onbekend of de display van de 6X een full HD- of QHD-resolutie heeft. Ook het bouwmateriaal is beter. De Honor 6 heeft een plastic frame, terwijl de 6X een metalen frame krijgt.

Huawei heeft de Honor 6X uitgerust met een dubbele camera. Het is onbekend of deze te vergelijken is met de dubbele camera die HTC bijvoorbeeld in de One M8 heeft gestopt. Hiermee kun je achteraf scherpstellen en diepte creëren in een foto.

De telefoon meet 150,4 bij 75,68 millimeter en hij is 7,5 millimeter dun. De gewone Honor 6 meet 139,6 bij 69,7 millimeter en is net zo dun. Huawei zou de Honor 6X nog dit jaar aankondigen.

Verbeterde versie van de Honor 6 in de maak 6x2 
Verbeterde versie van de Honor 6 in de maak 6x3 
Verbeterde versie van de Honor 6 in de maak 6x4 
tags:
  Essential Phone

  ‘Essential Phone opvolger gecanceld: staat Essential nu al te koop?’ lees verder

  Xiaomi Mi 8

  Gelekte video toont Xiaomi Mi 8: primeur voor Android lees verder

  Vivo Apex

  Eerste echt randloze smartphone komt volgende maand lees verder

  HTC U12+

  HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

  OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

  OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

  HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters