Verdien geld met i-Wood: reclame kijken op je mobiel

De verkoop van i-Wood is in Nederland officieel van start gegaan. Als jij het niet erg vindt om reclame te bekijken op je mobiel dan kun je tot 5 euro per maand verdienen bij dit marketing bureau.

Deze Nederlandse marketeer is de eerste die in Nederland met dit concept start. Het is eigenlijk erg simpel. Door reclame op je eigen mobiel toe te staan kun jij 5 euro per maand verdienen. Dit wordt overigens achteraf per kwartaal overgemaakt en komt dus neer op 15 euro per kwartaal. Hiervoor moet je wel constant reclame toestaan op je home scherm en je kunt uiteraard de reclame bekijken door erop te klikken. Overigens moet gezegd worden dat de uitkering wel een beetje karig als je ervan uit gaat dat je constant reclame in je beeld krijgt, behalve uiteraard als je in een menu zit.

Hieronder hebben we alvast de algemene voorwaarden voor je staan en de hoe het precies werkt. Als je er genoeg van hebt, en dat hadden wij al na één dag, dan kun je via de klantenservice en deinstalleer programma aanvragen. i-Wood software werkt nu alleen nog op Symbian en Windows Mobile telefoons.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters