Verizon is begonnen met het testen van een LTE-iPhone

Volgens een rapport op Fone Frenzy heeft de CEO van Verizon Wireless, een van Amerika’s grootste providers, onlangs een bezoek aan het Apple-hoofdkantoor gebracht om daar te bekijken hoe het gaat met de tests van Apple’s nieuwe 4G-iPhone.

iPhone 3GS voorkant

Zoals elk jaar zal Apple ook in 2010 met een nieuwe iPhone komen als opvolger van de iPhone 3GS. Hoewel er nog niet heel veel bekend is over dit apparaat is er nu toch weer een sappig gerucht over de nieuwe iPhone opgedoken, namelijk dat het een LTE-toestel zou worden. Volgens een verslag op Fone Frenzy is Verizon Wireless druk bezig om de nieuwe iPhone voor zich te winnen en met onder andere die reden heeft de CEO van de telco een bezoek gebracht aan het Apple hoofdkantoor. Een van de dingen die CEO Lowell McAdam daar bekeken zou hebben is het testen van de nieuwe iPhone op Verizon’s LTE-netwerk, dat in 2010 grootschalig uitgerold moet worden.

Het gaat hier wel om een CDMA-versie van de iPhone, maar hoogstwaarschijnlijk betekent het wel dat ook de Europese GSM-versie van de nieuwe iPhone LTE zal ondersteunen. De providerwissel in Amerika heeft deels als reden dat Verizon eerder met een LTE-netwerk zal komen en dat betekent ook dat het niet meer zo zeker is dat T-Mobile in Nederland de gelukkige zal zijn. Hoewel nog geen enkele provider in Nederland een LTE-netwerk aangekondigd heeft, zou het goed kunnen dat KPN of Vodafone de pioniers zullen zijn op dit gebied, zoals ze dat ook waren met hun UMTS-netwerk.

Bron: i4U

OnePlus 6 specificaties

Specificaties OnePlus 6 gelekt: indrukwekkend voorproefje lees verder

Samsung Galaxy S9

Deze adblocker is onmisbaar op elke Samsung Galaxy smartphone lees verder

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters