Verizon is begonnen met het testen van een LTE-iPhone

Volgens een rapport op Fone Frenzy heeft de CEO van Verizon Wireless, een van Amerika’s grootste providers, onlangs een bezoek aan het Apple-hoofdkantoor gebracht om daar te bekijken hoe het gaat met de tests van Apple’s nieuwe 4G-iPhone.

iPhone 3GS voorkant

Zoals elk jaar zal Apple ook in 2010 met een nieuwe iPhone komen als opvolger van de iPhone 3GS. Hoewel er nog niet heel veel bekend is over dit apparaat is er nu toch weer een sappig gerucht over de nieuwe iPhone opgedoken, namelijk dat het een LTE-toestel zou worden. Volgens een verslag op Fone Frenzy is Verizon Wireless druk bezig om de nieuwe iPhone voor zich te winnen en met onder andere die reden heeft de CEO van de telco een bezoek gebracht aan het Apple hoofdkantoor. Een van de dingen die CEO Lowell McAdam daar bekeken zou hebben is het testen van de nieuwe iPhone op Verizon’s LTE-netwerk, dat in 2010 grootschalig uitgerold moet worden.

Het gaat hier wel om een CDMA-versie van de iPhone, maar hoogstwaarschijnlijk betekent het wel dat ook de Europese GSM-versie van de nieuwe iPhone LTE zal ondersteunen. De providerwissel in Amerika heeft deels als reden dat Verizon eerder met een LTE-netwerk zal komen en dat betekent ook dat het niet meer zo zeker is dat T-Mobile in Nederland de gelukkige zal zijn. Hoewel nog geen enkele provider in Nederland een LTE-netwerk aangekondigd heeft, zou het goed kunnen dat KPN of Vodafone de pioniers zullen zijn op dit gebied, zoals ze dat ook waren met hun UMTS-netwerk.

Bron: i4U

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters