Verizon is begonnen met het testen van een LTE-iPhone

Volgens een rapport op Fone Frenzy heeft de CEO van Verizon Wireless, een van Amerika’s grootste providers, onlangs een bezoek aan het Apple-hoofdkantoor gebracht om daar te bekijken hoe het gaat met de tests van Apple’s nieuwe 4G-iPhone.

iPhone 3GS voorkant

Zoals elk jaar zal Apple ook in 2010 met een nieuwe iPhone komen als opvolger van de iPhone 3GS. Hoewel er nog niet heel veel bekend is over dit apparaat is er nu toch weer een sappig gerucht over de nieuwe iPhone opgedoken, namelijk dat het een LTE-toestel zou worden. Volgens een verslag op Fone Frenzy is Verizon Wireless druk bezig om de nieuwe iPhone voor zich te winnen en met onder andere die reden heeft de CEO van de telco een bezoek gebracht aan het Apple hoofdkantoor. Een van de dingen die CEO Lowell McAdam daar bekeken zou hebben is het testen van de nieuwe iPhone op Verizon’s LTE-netwerk, dat in 2010 grootschalig uitgerold moet worden.

Het gaat hier wel om een CDMA-versie van de iPhone, maar hoogstwaarschijnlijk betekent het wel dat ook de Europese GSM-versie van de nieuwe iPhone LTE zal ondersteunen. De providerwissel in Amerika heeft deels als reden dat Verizon eerder met een LTE-netwerk zal komen en dat betekent ook dat het niet meer zo zeker is dat T-Mobile in Nederland de gelukkige zal zijn. Hoewel nog geen enkele provider in Nederland een LTE-netwerk aangekondigd heeft, zou het goed kunnen dat KPN of Vodafone de pioniers zullen zijn op dit gebied, zoals ze dat ook waren met hun UMTS-netwerk.

Bron: i4U

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. v-power -

    Verizon Wireless is voor 45% van Vodafone en ze zullen zeker wereldwijd LTE gebruiken, dat brengt veel kostenbesparing voor Vodafone wereldwijd.

    Met LTE houdt het op met verschillende soorten netwerken in Europa, VS, e.d.
    De CDMA/LTE iPhone zal ook werken op een eventueel Nederlands LTE netwerk. Je kan alleen niet terugschakelen naar GSM.

    Ik denk trouwens ook dat in NL over een niet al te lange tijd voorbij is dat de iPhone alleen via T-Mobile te verkrijgen is. Vogeltjes fluiten dat de exclusiviteits deal van T-Mobile bijna overdatum is.

headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

WhatsApp Emoji

Whatsapp ondersteunt binnenkort in groepen videobellen lees verder

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro onthuld: high-end smartphone met dunne schermranden komt naar Nederland lees verder

Specificaties en foto eerste smartphone van Razer gelekt lees verder

Samsung Galaxy A5 2018 Galaxy A7 2018

Flink aantal renders Samsung Galaxy A5 2018 en Galaxy A7 2018 gelekt lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters