Verizon lanceert nog drie anti-AT&T reclames

AT&T heeft concurrent Verizon Wireless onlangs aangeklaagd voor een misleidende reclame waarin Verizon AT&T’s netwerkdekking de grond in boorde. Verizon heeft daar echter geen boodschap aan en heeft schaamteloos nog drie anti-AT&T reclames gemaakt.

Verizon vs. AT&T kaart

Vorige week berichtten we dat twee Amerikaanse telecomproviders, AT&T en Verizon Wireless, via de rechter met elkaar op de vuist zijn gegaan vanwege een reclame waarin Verizon de 3G-dekking van AT&T de grond in boort. De reclame, genaamd “There’s a map for that”, zou volgens AT&T misleidend zijn. Hoewel de uitslag van de rechtzaak nog niet bekend is, heeft Verizon nog even laten blijken dat het niet bang is voor AT&T. De provider heeft afgelopen week namelijk nog drie spotjes in de reclameblokken laten verschijnen die allemaal hetzelfde omstreden kaartje gebruiken.

De eerste reclame laat een vader zien die graag verbonden blijft in de kersttijd, met steeds als hij zijn telefoon pakt het AT&T kaartje erbij dat laat zien dat hij weinig 3G-bereik heeft. Als hij thuis komt heeft zijn zoon een rood pakje voor hem onder de kerstboom, met daarboven het heel wat voller gekleurde kaartje van Verizon. Het tweede spotje neemt je mee naar het distributiecentrum van de Kerstman, waar allemaal gadgets van Verizon verstuurd worden, tot plots een iPhone voorbij komt. Op dat moment valt het hele distributiecentrum stil en krijgt de ontvanger van het pakketje meteen de titel ‘stout’ opgeplakt. Het laatste spotje speelt zich af op het eiland van mislukte cadeautjes. Alle cadeautjes vinden het een beetje vreemd dat er een iPhone-achtige telefoon op het eiland is, waarna de telefoon het dekkingskaartje van AT&T laat zien. Op dat moment begrijpen alle mislukte cadeautjes waarom de telefoon er is en wordt ons verteld dat Verizon 5x zoveel bereik heeft als AT&T. Wat de reactie van AT&T is op de nieuwe spotjes is niet bekend.

Bron: Gizmodo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters