Verkiezingen voor Graham Awards 2014 begonnen

Het is vanaf vandaag mogelijk om je stem uit te brengen op de Graham Awards, de verkiezing voor onder andere de beste smartphones en providers van het jaar.

Verkiezingen voor Graham Awards 2014 begonnen logo grahamawards 2014 120

Je kunt op twaalf punten je stem uitbrengen, waaronder beste smartphone, beste smartphone onder de driehonderd euro en meest innovatieve smartphone. Andere aspecten van de telecomindustrie komen ook aan bod, zoals tablets en wearables.

Providers komen ook uitgebreid aan bod, met Graham Awards voor diverse abonnementsvormen. Webwinkels komen in meerdere awards ook aan bod.

De Graham Awards worden sinds 2008 uitgereikt. Naast de stemmers beslist ook een vakjury mee over de uiteindelijke winnaars. All About Phones zit hier ook in. Je kunt tot 20 juni je stem uitbrengen via grahamawards.nl.

Je kunt tevens kans maken op weekprijzen als jouw ingezonden selfie de leukste, mooiste of gekste selfie van de week is. Om in aanmerking te komen voor deze weekprijzen moet er naast een stem op de Graham Awards een selfie geplaatst worden op Facebook of Instagram, voorzien van de hashtag #grahamawards. Alle selfies worden verzameld op de Graham Awards Facebook-pagina.

Bron: Connexie B2B

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters