Verkoop Apple iPad 2 gaat officieel van start in Nederland

Ook in Nederland zijn lange rijen voor de Apple iPad 2 geweest bij de verschillende winkels. Zo stond er bij het iCenter in Amsterdam meer dan 100 man te wachten om de felbegeerde tablet aan te schaffen.

Apple iPad 2 launch NL

Op 25 maart om 17 uur was het dan zover; de Apple iPad 2 ging zoals verwacht in de verkoop in Nederland. Bij veel iCentres in het land stonden lange rijen voor de tablet en ook in Amsterdam was dat niet anders. Zo telde de rij voor het iCentre bij Amsterdam Centraal niet minder dan 120 man. Volgens de shopmanager was de rij nog niet eerder zo lang geweest voor een product van Apple bij het iCentre-filiaal.

Desondanks verwachtte de manager wel dat ze genoeg iPads in huis hadden om iedereen in de rij te kunnen voorzien. Dit was echter wel afhankelijk van het feit of iedereen een bepaald model wou hebben en mensen moesten niet meerdere iPads opkopen. De eerste wachtenden, die inmiddels meer dan 7 uur in de rij hadden gestaan voor hun plek, werden bij binnenkomst verblijd met een glas champagne.

Bij het hoofdkantoor van iCentre in Uitgeest stond ook een rij van tweehonderd meter. De tablet was daar na een uur uitverkocht.

Een paar minuten over 17 uur wisten de eerste blije bezoekers er al vandoor te gaan met hun nieuwe tablet. Nu was het naar huis rennen geblazen om het product vervolgens aan iTunes te koppelen en hem te activeren. De verwachting is dat Apple deze dag enkele duizenden iPad 2-apparaten in Nederland zal gaan verkopen.

Apple iPad 2 launch NL

 

Apple iPad 2 launch NL

 

Apple iPad 2 launch NL

 

Apple iPad 2 launch NL

 

Chrome OS Acer tablet Google

Google verovert educatieve markt: Chrome OS komt naar tablets lees verder

Google Pixel C Apple

De Android-tablet markt ligt op zijn gat, met Apple als grote winnaar lees verder

Apple iPad dunne schermranden

Insiders verklappen details volgende iPad: dunne schermranden en meer lees verder

Luna Display iPad

Deze dongel maakt van je iPad camera een extra homeknop lees verder

Microsoft Surface Mini

Drie jaar later: specificaties en foto’s geschrapte Microsoft Surface Mini gelekt lees verder

Samsung Galaxy Tab S3 hands-on

Acht onmisbare geoptimaliseerde apps voor je Android tablet lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters