Verkoop iPad mini met Retina-display gestart

Het is vanaf nu mogelijk om een iPad mini met Retina-display te bestellen op de website van Apple. Apple had nog geen exacte lanceerdatum aangekondigd maar wie nu een iPad mini met Retina-display bestelt kan hem binnen vijf tot tien werkdagen thuis verwachten volgens Apple.

Aanvankelijk zei Apple alleen dat de tweede iPad mini ‘later in november’ zou komen en ook de website van Apple gaf een onbekende leverdatum. Inmiddels staat er in het webshop-gedeelte van Apple’s website een verwachting levering binnen vijf tot tien werkdagen, in Amerika wordt het tablet zelfs binnen 3 werkdagen verscheept. Raar genoeg staat er op andere plekken op de website nog altijd dat het apparaat ‘later in november’ beschikbaar zal zijn.

De productie van de tweede iPad mini schijnt niet zonder slag of stoot te gaan. Volgens de geruchten hadden toeleveranciers moeite met de productie van het scherm en lieten Apple’s strenge eisen aan de kwaliteit niet toe dat het scherm met een minimaal defect werd uitgeleverd. Hoeveel voorraad de fabrikant heeft is niet duidelijk, mogelijk is er slechts een beperkt aantal iPad’s beschikbaar bij de eerste levering.

De goedkoopste iPad mini met Retina-display met 16GB aan opslag en zonder mobiele data is nu te bestellen voor 389 euro, voor de duurste variant met 128GB en mobiele data moet 779 euro worden neergeteld.

Verkoop iPad mini met Retina-display gestart ipad mini retina 1 

Bron: Apple

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

iOS 12 design

iOS 12 concept: ziet jouw iPhone er binnenkort zo uit? lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Google Assistant

Concurrentie voor Siri: Google Assistant nog dit jaar naar Nederland lees verder

iPhone crash karakter

Pas op: Indisch karakter doet elke iPhone crashen lees verder

iOS 12 opslagruimte

‘Apple schrapt functies iOS 12 en focust op stabiliteit en snelheid’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters