Verkoop iPad mini met Retina-display gestart

Het is vanaf nu mogelijk om een iPad mini met Retina-display te bestellen op de website van Apple. Apple had nog geen exacte lanceerdatum aangekondigd maar wie nu een iPad mini met Retina-display bestelt kan hem binnen vijf tot tien werkdagen thuis verwachten volgens Apple.

Aanvankelijk zei Apple alleen dat de tweede iPad mini ‘later in november’ zou komen en ook de website van Apple gaf een onbekende leverdatum. Inmiddels staat er in het webshop-gedeelte van Apple’s website een verwachting levering binnen vijf tot tien werkdagen, in Amerika wordt het tablet zelfs binnen 3 werkdagen verscheept. Raar genoeg staat er op andere plekken op de website nog altijd dat het apparaat ‘later in november’ beschikbaar zal zijn.

De productie van de tweede iPad mini schijnt niet zonder slag of stoot te gaan. Volgens de geruchten hadden toeleveranciers moeite met de productie van het scherm en lieten Apple’s strenge eisen aan de kwaliteit niet toe dat het scherm met een minimaal defect werd uitgeleverd. Hoeveel voorraad de fabrikant heeft is niet duidelijk, mogelijk is er slechts een beperkt aantal iPad’s beschikbaar bij de eerste levering.

De goedkoopste iPad mini met Retina-display met 16GB aan opslag en zonder mobiele data is nu te bestellen voor 389 euro, voor de duurste variant met 128GB en mobiele data moet 779 euro worden neergeteld.

Verkoop iPad mini met Retina-display gestart ipad mini retina 1 

Bron: Apple

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple iOS 11.1 emoji's

Dit zijn de nieuwe emoji’s die je met iOS 11.1 krijgt lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

iPhone 6 toestellen

Met iOS 11 hoef je nooit meer om wifi-wachtwoorden te vragen lees verder

iOS 11 toestellen

iOS 11: waarom je nog even moet wachten met het updaten lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

iPhone 6

Zo bespaar je opslagruimte met iOS 11 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters