Verkoop iPhone 3GS start 26 juni in Almere

De verkoop zal plaatsvinden in een tijdelijk ‘hotel’ in Almere op het Forumplein en is geopend vanaf 07:00 uur ’s ochtends. De eerste 200 klanten die een iPhone kopen wacht een speciale behandeling.

iPhone 3GS

De eerste verkoop van de iPhone 3GS-toestellen in ons land zal vrijdag plaatsvinden in Almere, heel vroeg zullen de eerste gelukkigen het toestel in handen krijgen.

De verkoop van de toestellen zal beginnen met een spectaculaire licht- en geluidshow, maar voor de eerste 200 kopers zal het wachten heel bijzonder worden. Speciaal voor hen wordt het T-Mobile-hotel opgebouwd en zij kunnen zich melden bij de balie van dit hotel. Bij de balie zullen ze een sleutelkaart ontvangen, waarna ze plaats kunnen nemen in de lobby van het hotel. Deze klanten zullen als eerste kennis kunnen maken met de iPhone 3GS 16GB en 32GB in de kleuren zwart en wit, ook zullen de eerste 200 kopers een accessoirepakket cadeau krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. jasper -

  Zelfs tussen 6 planken wil ik nog niet in almere gevonden worden….. jammer dan, dan maar even een paar dagen langer w888 op mijn iphone…..

 2. bramcore -

  "Zei zullen als eerste kennis kunnen maken met de iPhone 3GS 16GB en 32GB in de kleuren zwart en wit, ook zullen de eerste 200 kopers een accessoirepakket cadeau krijgen." wederom zei of zij

 3. Alex de Widt -

  "Bij de balie zullen zei een sleutelkaart ontvangen, waarna ze vervolgens plaats zullen nemen in de lobby van het hotel." zei of zij

  1. zwerver -

   Sorry hoor Domi, maar dat gaat toch nergens over? Apple doet altijd iets speciaals bij dit soort lanceringen en dit keer ook. Niks niet de verkoop stimuleren (wat ook niet nodig is als ik de berichten zo lees) maar gewoon doing things the Apple way.

   1. Dominick -

    Ik kan me niet herinneren dat ze bij de launch van de 3G er zo'n circus omheen maakten? Maargoed, iedereen z'n mening 🙂

   2. Danijel -

    Zerver heeft wel een punt, bedoel dat ding is al 2 miljoen keer over de toonbank gegaan in drie dagen 😛

   3. Dominick -

    Nou haal je twee dingen door elkaar. De iPhone was 3 dagen en de jet twee miljoen 🙂 iPhone was een miljoen.

    Ik zie het punt wel, maar de hype was zeker minder dan voorgaande jaren en volgens mij probeert tmob dat zo een beetje te compenseren. Bij nader inzien ben ik het er wel mee eens dat mijn aanvankelijke reactie een beetje overdreven en impulsief was 😛

   4. Asjemenou -

    Zeker niet in Rotterdam geweest met de introductie (nachtverkoop)? Ik weet niet wat er meer uit de kast gehaald kon worden om het onder de aandacht te brengen.

   5. Dominick -

    Ben ik inderdaad niet geweest, maar volgens mij was er toen in ieder geval niet vooraf een persbericht met dat er een hotel opgebouwd gaat worden en weet ik veel allemaal.

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters