Vernieuwde Football Manager nog voor de kerst beschikbaar voor Android en iOS

De populaire sim Football Manager komt ook naar Android en iOS. De app zal nog voor de kerst worden vrijgegeven door Sports Interactive.

Football Manager is een populaire PC-game waarbij je als manager van een voetbalclub een heel team kunt managen en het bedrijf erachter moet runnen. Zo kun je ondermeer nieuwe spelers aankopen en verkopen en uiteraard ook alles wat daarbij komt kijken managen. De game is al geruime tijd erg populair op de computer en onlangs is de 2013 editie van de game vrijgegeven.

De website Pocket-Lint heeft nu van de directeur van de ontwikkelaar vernomen dat de game ook naar Android en iOS zal gaan komen. Volgens Sports Interactive zal de game voor de kerst beschikbaar zijn via de verschillende applicatiewinkels. De 2012 editie van de game was al beschikbaar voor zowel Android en IOS. De nieuwe versie zal een aantal verbeteringen met zich mee gaan krijgen, al is nog niet bekend gemaakt welke.

De makers laten wel weten dat de game er grafisch gezien niet veel anders uit zal gaan zien dan de 2012-editie. Dit zou te maken hebben met het feit dat ze de game ook op oudere Android’s willen laten werken en apparaten als de iPad 2. Daarnaast zal de game niet voor Windows 8 en Windows Phone 8 uit gaan komen omdat het voor de makers onduidelijk is hoe de twee systemen samenwerken en technisch in elkaar zitten.

Football Manager 
Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters