Deze vijf klassieke must-have apps werken niet meer op iOS 11 😔

Als je nog niet de iOS 11 update hebt geïnstalleerd, moet je daar misschien nog even mee wachten als je bepaalde spelletjes nog wilt spelen. Om de App Store op te schonen zullen 32-bit spelletjes namelijk niet meer ondersteund worden. Al een tijdje waarschuwde Apple hiervoor in de settings dat deze apps je toetsel langzamer konden maken en dat ze niet meer zouden werken in toekomstige iOS versies. Nu is het dus zover en onder andere deze vijf spelletjes verdwijnen met iOS 11 als ze geen 64-bit update krijgen.

Flappy Bird

Het uit het niets verschenen populaire Flappy Bird was al een tijdje niet meer te downloaden in de App Store. Het spel was echter razend populair en veel fans hebben het spel nog op hun toestel staan om af en toe wat te flapperen. Helaas zal het spel met de iOS 11 update niet meer werken. De enige die Flappy kan redden is de maker, mocht hij zin hebben om met een update te komen. Die kans is echter behoorlijk klein.

Flappy Bird verdwijnt in iOS 11

The Heist

Het puzzelspel The Heist is helaas ook één van de spelletjes die niet meer up-to-date zijn. Dat was het eigenlijk al een tijdje niet meer, want sinds 2013 hebben we geen update meer gezien. Het blijft echter een leuk spel om af en toe even wat braintraining te doen en het spel heeft nog steeds behoorlijk wat aanhang. Helaas houdt dit dus op voor iedereen die de iOS update installeert.

The Heist

Pitfall

Pitfall zullen sommigen nog herkennen als de klassieke arcade game. De app giet het spel in een moderner jasje en heeft behoorlijk wat positieve aandacht gekregen. Het spel heeft helaas al in geen twee jaar een update mogen ontvangen en het is de vraag of de makers dat voor iOS 11 wel gaan doen. Anders moeten we helaas vaarwel zeggen tegen Pitfall.

Pitfall

Jenga

Hoewel Jenga natuurlijk het leukst is om met echte blokken te spelen, was de app altijd een leuk alternatief. Het is uiteindelijk zelfs in de top 5 van de 32-bit games beland in de App Store volgens Sensor Tower. Helaas verdwijnt ook dit spel met Apple’s nieuwe update, hoewel er natuurlijk wel andere apps zijn waarmee je het blokkenspel kunt spelen.

Jenga één van de verouderde apps in iOS 11

Call of Duty: Zombies

Call of Duty moet je eigenlijk op je gameconsole of computer spelen, maar de Call of Duty: Zombies app is desondanks toch behoorlijk populair. De makers lijken het spel zelf al in de steek gelaten te hebben door jaren geen updates te verzorgen, maar nu lijkt het doek toch echt te vallen. Gelukkig zijn er andere Call of Duty apps, die nog wel te spelen zijn na de iOS 11 update.

Call of Duty: Zombies

 

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters