Gelekte foto’s verpakkingen tonen uiteindelijke naam iPhone 8

De achtbaanrit is nog lang niet afgelopen: hoe gaat de nieuwe iPhone heten? We waren er bijna zeker van, maar nu spreken gelekte verpakkingen de eerdere geruchten weer tegen.

iPhone 8, iPhone X of iPhone Edition?

Het blijft allemaal heerlijk verwarrend. We schrijven al maanden over de iPhone 8, het gloednieuwe toestel van Apple. Het was al die tijd al zeer waarschijnlijk dat Apple niet voor die naam kiest. Het is immers vrij onduidelijk, gezien dit jaar drie iPhones uitkomen. Een premium model met een nieuw design, en twee directe opvolgers van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus.

iPhone 8 dummy Iphone 8 meldingen
Een iPhone 8 dummy

Apple kan voor de iPhone 8 kiezen, maar hoe heten dan de andere twee modellen? Afgelopen week beweerden betrouwbare bronnen dat het duurdere model de iPhone X of iPhone Edition gaat heten. Vervolgens worden de goedkopere modellen op de markt gebracht als de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus. Volg je het nog? Hier leggen we je het uit.

Lekker verwarrend

Maar goed, om het allemaal nog leuker te maken spreken nieuwe leaks dat nieuws nu tegen. De bekende leaker Evan Blass heeft foto’s gedeeld van verpakkingen van cases voor de nieuwe iPhone. Dan hebben we het dus over het duurdere OLED-model. En ja, je raadt het al, op die verpakkingen staat gewoon iPhone 8.

Apple iPhone X iPhone 8 iPhone Edition

De kans is aanwezig dat de betreffende fabrikanten zich ook gewoon op geruchten hebben gebaseerd. Een ding is in ieder geval duidelijk: we hebben geen idee wat Apple precies van plan is. Gelukkig gaan we dat al vrij snel ontdekken, want op 12 september vindt de onthulling van de nieuwe iPhones plaats. Tot dan blijft het een kwestie van speculeren met een flinke korrel zout.

Apple iPhone X iPhone 8 iPhone Edition

Check ondertussen ook deze teasers van de Xiaomi Mi Mix 2. De Chinese fabrikant gaat opnieuw indruk maken met zeer dunne schermranden. Ook de Samsung Galaxy S9 is een toestel om naar uit te kijken. Naar verluidt wil Samsung zijn vlaggenschip al in januari uitbrengen. Is het bedrijf voor bang voor de iPhone 8, of wil de Koreaanse techgigant juist korte metten met Apple’s toestel maken? Het ligt er maar net aan hoe je het bekijkt.

Bron: Evan Blass

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters