Fotoserie toont verschillen iPhone 7 en iPhone 7 Plus

De geruchtenmolen rond de nieuwe iPhones lijkt nu echt op gang te komen. Twee dagen geleden zagen we al een plaatje van de nieuwe iPhone 7, vandaag is het tijd voor een aardige reeks foto’s van zowel de iPhone 7 als de grotere iPhone 7 Plus.

iPhone 7 Plus

De iPhone 7 Plus of iPhone 7 Pro wordt het grote broertje van de iPhone 7. De geruchten lijken het er nog niet over eens te zijn of het apparaat iPhone 7 Plus of Pro gaat heten, maar gezien de naamgeving die Apple tot nu toe gebruikte lijkt iPhone 7 Plus het meest logisch. Los van het formaat – dat waarschijnlijk gelijk blijft op respectievelijk 4,7 en 5,5 inch – zijn er nog een aantal verschillen tussen de twee smartphones. Het Plus-model krijgt waarschijnlijk een dubbele camera en zal voorzien worden van een magnetische ‘Smart Connector’ op de achterkant. Waarschijnlijk kunnen daarmee hoesjes met slimme functies eenvoudig aangesloten worden. De dubbele camera moet zorgen voor een verbeterde fotokwaliteit, zoals we dat ook kennen van de Huawei P9. De twee lenzen lijken er wel voor te zorgen dat de camerabobbel nog wat dikker wordt dan hij al was.

iPhone 7 en iPhone 7 Plus
De iPhone 7 (links) naast de iPhone 7 Plus (rechts)

Legitimiteit

Nowherelse, de doorgaans goed geïnformeerde site die de foto’s publiceerde, heeft wel zijn twijfels over de legitimiteit van de plaatjes van de gewone iPhone 7. De positie van de camera wijkt af tegenover eerdere lekken en dus vermoedt de site dat het hier om een photoshop zou kunnen gaan. Daar naast lijkt het hier om foto’s van dummies te gaan, en dus niet van echte toestellen. Dat is niet zo gek: dummies worden vaak eerder uitgestuurd naar bijvoorbeeld fabrikanten van hoesjes zodat die alvast met een apparaat met de goede maten aan de slag kunnen. Het zou goed kunnen dat zo’n accessoiremaker stiekem een paar kiekjes gemaakt heeft.

De afgelopen tijd is er al veel bekend geworden over de nieuwe iPhones. Voor alle informatie over de twee smartphones kun je terecht in ons iPhone 7-archief.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy Note 8

Het is officieel: Samsung verstuurt uitnodigingen Galaxy Note 8 onthulling lees verder

De iPhone SE

‘Apple komt eind augustus met nog goedkopere iPhone: 399 euro’ lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Nieuwe details Samsung Galaxy S9, S9+ en Galaxy Note 9 duiken op lees verder

mechanische hersenen

Hoeveel werkgeheugen heeft je smartphone nou eigenlijk echt nodig? lees verder

Apple iPhone 8

‘Grote tekorten Apple iPhone 8: normale beschikbaarheid pas in 2018’ lees verder

bewegingen over de vingerafdrukscanner

Gloednieuw toestel: zo ziet de Samsung Galaxy S8 Active eruit lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters