Vertu laat nieuwe Constellation telg zien

Voortbordurend op haar nieuwe Constellation lijn, heeft Vertu de Constellation Diamonds gelanceerd. Dit natuurlijk met de aankomende kerstdagen in het achterhoofd waarbij Vertu hoopt dat het toestel goed zal verkopen.

Vertu staat bekend om haar dure, exclusieve toestellen. Als toevoeging op haar Constellation lijn, heeft het merk de Constellation Diamonds aangekondigd. Dit luxe mode toestel is bezet met 170 kleine briljant geslepen diamanten. Het toestel heeft naast de diamanten ook nog goud in de body verwerkt en komt in twee varianten: de wit gouden variant en de geel gouden variant, ieder bezet met een andere goud legering. Hier zijn nog wat gegevens over de diamanten die in het toestel verwerkt zijn:

Massa: 0.75 karaat
Helderheid: VS2
Slijp stijl: Ronde Briljant
Aantal stenen: ongeveer 170

vertu 

Het toestel zal in een stijlvolle doos verkocht worden, waar een certificaat van echtheid voor de diamanten in zit. De toestellen zullen vanaf december verkrijgbaar zijn, hoewel ze alleen verkocht zullen worden bij een klein aantal juweliers winkels. Iets dat niet vreemd is voor Vertu toestellen, trouwens. De prijs is op aanvraag beschikbaar bij Vertu, wat waarschijnlijk niet veel goeds zal betekenen.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters