Vertu laat nieuwe Constellation zien: de Pure

Het elite-telefoonmerk Vertu heeft een nieuwe telg laten zien in haar Constellation-lijn. Het toestel heeft de naam Vertu Constellation Pure gekregen en komt in vier uitvoeringen. Het bijzondere aan de telefoons is dat ze deels vervaardigd zijn van keramiek.

Vertu, het telefoonmerk voor de rijken onder ons dat eigendom is van Nokia, heeft haar line-up vergroot met een nieuw Constellation toestel, de Constellation Pure. Het toestel biedt, zoals dat bij veel dure designtoestellen gaat, behalve een iets vernieuwd design met andere materialen niet veel meer dan haar voorgangers. Ben je echter op zoek naar een telefoon met exotische materialen, dan is de Constellation Pure zeker een goede optie. Het toestel is namelijk deels gemaakt van keramiek, een uniek materiaal dat onder extreme hitte gevormd wordt.

De Vertu Constellation steel zal maar liefst €6.800 gaan kosten, waarmee het toestel een markt apart vormt en nog eens een stapje hoger komt te staan dan toestellen als de Nokia 8800 Arte en de Motorola Aura, die ook al onbetaalbaar zijn voor de meeste consumenten. Het toestel zal in vier uitvoeringen komen, Pure White, Pure Black, Pure Silver en Pure Chocolate, waarvan per variant slechts 2.500 exemplaren gemaakt zullen worden. De Pure White en Pure Black versie zullen vanaf 1 maart verkrijgbaar zijn, de Pure Silver en Pure Chocolate versies komen rond september op de markt.

Vertu Constellation Pure Black

 

Vertu Constellation Pure White

 

Bron: Unwired View

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters