Vertu lanceert de Constellation Rococo en de Signature line

Vertu heeft vanwege haar tiende verjaardag de Vertu Constellation Rococo edition gelanceerd samen met haar tweede UMTS model, de Signature line. Vertu is de duurdere lijn van Nokia.

De Verty Constellation Rococo editions worden in drie kleuren leverbaar, te weten noir, scarlet en ivory. Vertu is dit jaar tien jaar geworden en viert dat met haar eerste 3G modellen. Voorheen waren er geen toestellen van Vertu die UMTS netwerken ondersteunde, echter gaat de exclusieve lijn van Nokia deze keer wel met zijn tijd mee. De Constellation Rococo Edition krijgt een 3 megapixel camera met een 16 miljoen kleuren scherm met een QVGA resolutie. De toestellen zullen lopen op Symbian S40 die we ook kennen van de Nokia 6500c. De telefoons zijn gebaseerd op achttiende-eeuwse Franse kunst, aldus Vertu. Meer foto´s kun je hiervinden.

Afbeelding 02

 

Naast de Constellation Rococo heeft Vertu ook de Signature line gelanceerd die wederom is voorzien van een UMTS verbinding. Ook mogen materialen zoals RVS en leder niet ontbreken op deze Vertu. Als extra toevoeging heeft de Signature line de mogelijkheid om met Wifi netwerken te verbinden. Ook is er een QVGA OLED scherm aanwezig voor extra heldere weergave. Prijzen zijn niet vermeld, maar die zullen vermoedelijk boven de 2500 euro liggen per toestel.

vertu-signature-3g-friedblogs(1) 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters