Vertu lanceert nieuwe Ascent-telefoon

De Vertu Ascent is altijd één van de meest populaire modellen van Vertu geweest en het luxe telefoonmerk heeft de telefoon nu geüpdatet. De nieuwe Vertu Ascent 2010 heeft een flinke update gekregen in features, met nog steeds een premium design.

Vertu Ascent 2010

Vertu is het premium telefoonmerk van Nokia en laat eens in de zoveel tijd een nieuw model zien. Nu is zo’n moment; Vertu heeft namelijk haar Ascent een update gegeven. Hoewel de Vertu-telefoons voor de meeste Nederlanders absoluut onbereikbaar zijn met een prijskaartje van minimaal een paar duizend euro, blijven het wel fascinerende telefoons en dat geldt ook zeker voor de nieuwe Ascent, die niet alleen een exclusief design heeft maar ook redelijk goede specificaties. Het toestel is bijvoorbeeld uitgerust met 3G, GPS en een 5-megapixelcamera. Er is zelfs een 32GB-versie van de Vertu Ascent 2010 en daarmee is hij functioneel misschien wel een van de beste S40-telefoons van het moment, ondanks zijn designgerichte karakter.

Dat design is trouwensook erg speciaal, aangezien dat licht geïnspireerd is door het design van raceauto’s. De Ascent 2010 is gebouwd van premium materialen, namelijk een combinatie van leer en een premium metaal. Er zijn verschillende edities te krijgen, waarbij je kunt kiezen tussen een combinatie van titanium en rood leer, titanium en zwart leer, aluminium en bruin leer, aluminium en geel leer en aluminium en grijs leer. Uiteraard is het scherm beschermd door een laagje saffierglas en de toetsen van de Ascent 2010 zijn van roestvrij staal. De telefoon is overigens alleen op een select aantal locaties in Nederland verkrijgbaar, zoals elk toestel van Vertu. Waar dat is kun je op de site van het exclusieve merk vinden.

Vertu Ascent 2010

 

Vertu Ascent 2010

 

Bron: Boy Genius Report

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters