Vertu levert een Ferrari af voor 18.000 euro

Het dure broertje van Nokia genaamd Vertu heeft een nieuwe exclusief toestel op de markt gebracht genaamd de Vertu Ascent Ferrari 60. Door deze samenwerking met Ferrari is er een "goedkope" Ferrari op de markt gekomen en een dure mobiele telefoon.

Vertu is een dochteronderneming van Nokia. Het bedrijf was het merk gestart om zo de toplaag van de mobiele markt te kunnen bedienen. Prijzen van 3000 tot 7500 Euro zijn geen uitzondering, maar daarvoor koop je dan ook wel iets unieks, vaak belegd met edelstenen en goud of platinum.

Voor diegenen die de ‘standaard’ Vertu modellen nog niet uniek of exclusief genoeg vinden komen er regelmatig ook nog zogenaamde ‘Limited Edition’ modellen op de markt. Wellicht ken je de Vertu Race Legends series of de Ascent Ferrari 1947 al. Deze toestellen werden in kleine oplages geproduceerd en waren daarom dus nog duurder dan normaal.

1175150877VertuFerrari-b 

Nu komt er zowaar nog een exclusiever model op de markt, wederom ter ere van Ferrari’s 60e verjaardag (net als de Ascent 1947). De Vertu Ascent Ferrari 60 gaat maar liefst 18.000 Euro kosten (25.000 dollar). In ruil voor dit geld weet je wel zeker dat je een toestel bezit waar er maar 60 van gemaakt zijn en waar het echte Ferrari logo op staat.

vertu60 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters