Vertu onthult haar eerste clamshell; de Vertu Constellation Ayxta

Vertu heeft onlangs met de Vertu Constellation Ayxta haar eerste clamshell telefoon gelanceerd. Het toestel heeft een high-tech mechanisch klapsysteem volgens Vertu en komt zoals altijd met minder spectaculaire specificaties.

Vertu Constellation Ayxta

Vertu heeft donderdag in Londen, na wat geruchten afgelopen week, haar eerste clamshell-telefoon aangekondigd. Het gaat om een nieuwe telg in de Constellation-series, de Constellation Ayxta. Het toestel heeft zoals altijd een peperdure, goed doordachte behuizing met naar Vertu’s eigen zeggen een high-tech mechanisch klapsysteem. De rest van de specificaties van de Ayxta zijn matig, zo heeft het toestel een 3-megapixelcamera en een geheugenkaartslot aan boord. Ook Vertu’s Concierge- en Select-services zijn aanwezig op het toestel.

Een nieuwe dienst op de Constellation Ayxta is het zogenaamde Vertu Select City Brief, een soort van reisgids op je telefoon. Hiermee kun je wat essentiële informatie over een stad direct naar je telefoon laten sturen, erg handig als je op reis bent dus. Iets anders exclusiefs dat de Ayxta heeft is een exclusieve soundtrack van Zero 7, een Britse groep die onlangs een nominatie voor een Grammy-award binnenhaalde. Het toestel zal, zoals elke Vertu-telefoon, geen goedkoop prijskaartje met zich mee krijgen. Het toestel is per direct verkrijgbaar in een aantal exclusieve winkels en webshops voor prijzen die variëren van 4900 en 6500 euro.

Vertu Constellation Ayxta 

Bron: Luxury Insider

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters