Vertu opent nieuwe winkel ondanks crisis

Vertu heeft ondanks de economische crisis een nieuwe winkel geopend in Tokyo. Een vreemde zet gezien de prijs van de telefoons die Vertu in haar portfolio heeft.

Vertu winkel Tokyo Ginza

Vertu is zo exclusief dat de toestellen die het merk maakt niet te koop zijn in de gewone telecomwinkels. Iets wat trouwens niet zo vreemd is omdat de toestellen zo duur zijn dat ze toch niet gekocht worden door normale consumenten. Logisch dat er winkels nodig zijn die de toestellen wel verkopen, zou je zeggen. Dit gebeurt vaak in de wat betere juwelierszaken en in speciale Vertu-winkels, waarvan het bedrijf er nu weer eentje geopend heeft. De winkel staat in Tokyo, in de wijk Ginza. Het gebouw ziet er net als de telefoons van Vertu erg stijlvol uit, zoals hiernaast te zien is.

Hoewel het voor de lokale bevolking en voor geïnteresseerde toeristen natuurlijk erg leuk is dat Vertu een nieuwe winkel heeft geopend in Tokyo, is het toch een beetje een vreemde zet. De toestellen van Vertu zijn vaak vele duizenden euro’s en daardoor ook niet te betalen voor de meeste mensen. De economische crisis die op het moment wereldwijd aan de gang is, helpt daar zeker niet bij mee en we vragen ons dan ook af of de winkel in Ginza wel genoeg toestellen verkoopt om winstgevend te zijn. We hopen dat deze winkel de recessie gaat overleven.

Bron: Engadget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters