‘Nieuwe details Samsung Galaxy Veyron duiken op’

Samsung komt binnenkort naar verwachting met de Samsung Galaxy Veyron, een high-end klaptelefoon die op Android draait. Vandaag is er nieuwe informatie over het toestel opgedoken.

Samsung Galaxy Veyron

Samsung VeyronEerder deze maand onthulde Samsung de Samsung Galaxy Folder 2, de opvolger van het klaptelefoontje uit 2013. De nostalgische vormfactor van de Android smartphone is erg populair in China, waar de Galaxy Folder 2 dan ook exclusief wordt uitgebracht. Binnenkort kunnen westerse fans van klaptelefoontjes echter misschien ook met klapbaar Android vlaggenschip aan de slag: de Samsung Galaxy Veyron (SM-W2017). Waar de Samsung Galaxy Folder 2 een low-end budgetmodelletje was kan de Galaxy Veyron zich meten met de high-end vlaggenschepen van dit moment.

Specificaties

De SM-W2017 heeft  naar verwachting een 4.2-inch scherm met een resolutie van 1080 x 1920. Daarmee wordt het moderne klaptelefoontje een flink apparaat, want er schuilt natuurlijk ook nog een heel fysiek toetsenbord onder het scherm. Je kunt het scherm achterover klappen om de Veyron als een ‘normale’ Android smartphone te gebruiken. Onder de motorkap van het onaangekondigde toestel zit de Qualcomm Snapdragon 820 met de Adreno 530 GPU , waarschijnlijk in combinatie met 4GB aan werkgeheugen.

Aan de achterkant van de klaptelefoon zit een 12MP camera, terwijl selfies met een 5MP camera genomen kunnen worden. Al met al lijkt het een zeer capabele smartphone te gaan worden. Enkel de batterij is met 2000mAh misschien aan de magere kant. Aan de andere kant heeft de smartphone een relatief klein scherm, dus hoogstwaarschijnlijk kom je de dag wel door.

Nieuwe informatie

Uit nieuwe informatie die vandaag naar buiten is gekomen blijkt dat je je daar geen zorgen om hoeft te maken. Uit een bron op het Chinese sociale netwerk Weibo blijkt namelijk dat het toestel dankzij Quick Charge 3.0 zeer snel opgeladen kan worden. Daarnaast beweert dezelfde bron ook dat de onaangekondigde Samsung Galaxy Veyron een always-on-scherm heeft, waarop je dus altijd de tijd en je notificaties kunt checken.

Al met al is het duidelijk dat de SM-W2017 een zeer capabele klaptelefoon gaat worden, waarmee je terug in de tijd kunt gaan zonder alle moderne gemakken te verliezen. Het is helaas nog niet bekend wanneer de Samsung Galaxy Veyron precies aangekondigd gaat worden en of het toestel ook naar Nederland komt. Gezien de constante stroom aan gelekte foto’s en informatie is de kans groot dat de Koreaanse smartphonefabrikant zijn bijzondere smartphone zeer binnenkort gaat onthullen.

Bron: Weibo

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters