‘Nieuwe details Samsung Galaxy Veyron duiken op’

Samsung komt binnenkort naar verwachting met de Samsung Galaxy Veyron, een high-end klaptelefoon die op Android draait. Vandaag is er nieuwe informatie over het toestel opgedoken.

Samsung Galaxy Veyron

Samsung VeyronEerder deze maand onthulde Samsung de Samsung Galaxy Folder 2, de opvolger van het klaptelefoontje uit 2013. De nostalgische vormfactor van de Android smartphone is erg populair in China, waar de Galaxy Folder 2 dan ook exclusief wordt uitgebracht. Binnenkort kunnen westerse fans van klaptelefoontjes echter misschien ook met klapbaar Android vlaggenschip aan de slag: de Samsung Galaxy Veyron (SM-W2017). Waar de Samsung Galaxy Folder 2 een low-end budgetmodelletje was kan de Galaxy Veyron zich meten met de high-end vlaggenschepen van dit moment.

Specificaties

De SM-W2017 heeft  naar verwachting een 4.2-inch scherm met een resolutie van 1080 x 1920. Daarmee wordt het moderne klaptelefoontje een flink apparaat, want er schuilt natuurlijk ook nog een heel fysiek toetsenbord onder het scherm. Je kunt het scherm achterover klappen om de Veyron als een ‘normale’ Android smartphone te gebruiken. Onder de motorkap van het onaangekondigde toestel zit de Qualcomm Snapdragon 820 met de Adreno 530 GPU , waarschijnlijk in combinatie met 4GB aan werkgeheugen.

Aan de achterkant van de klaptelefoon zit een 12MP camera, terwijl selfies met een 5MP camera genomen kunnen worden. Al met al lijkt het een zeer capabele smartphone te gaan worden. Enkel de batterij is met 2000mAh misschien aan de magere kant. Aan de andere kant heeft de smartphone een relatief klein scherm, dus hoogstwaarschijnlijk kom je de dag wel door.

Nieuwe informatie

Uit nieuwe informatie die vandaag naar buiten is gekomen blijkt dat je je daar geen zorgen om hoeft te maken. Uit een bron op het Chinese sociale netwerk Weibo blijkt namelijk dat het toestel dankzij Quick Charge 3.0 zeer snel opgeladen kan worden. Daarnaast beweert dezelfde bron ook dat de onaangekondigde Samsung Galaxy Veyron een always-on-scherm heeft, waarop je dus altijd de tijd en je notificaties kunt checken.

Al met al is het duidelijk dat de SM-W2017 een zeer capabele klaptelefoon gaat worden, waarmee je terug in de tijd kunt gaan zonder alle moderne gemakken te verliezen. Het is helaas nog niet bekend wanneer de Samsung Galaxy Veyron precies aangekondigd gaat worden en of het toestel ook naar Nederland komt. Gezien de constante stroom aan gelekte foto’s en informatie is de kans groot dat de Koreaanse smartphonefabrikant zijn bijzondere smartphone zeer binnenkort gaat onthullen.

Bron: Weibo

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters