Video laat gelijkenissen zien tussen Samsung Galaxy Tab en Apple iPad

Op YouTube is wederom een nieuwe video opgedoken van de nog onaangekondigde Samsung Galaxy Tab. In de video wordt de Galaxy Tab vergeleken met de Samsung Galaxy S en de Apple iPad. Wat opvalt is hoe klein de Galaxy Tab is vergeleken met de iPad en de Galaxy S.

Samsung Galaxy Tab

Afgelopen week was in China al een video opgedoken van de Samsung Galaxy Tab waarop de interface van het toestel voor het eerst een beetje te zien was. De video was jammer genoeg niet erg scherp echter een nieuwe video op YouTube brengt hier verandering in. In de nieuwe video wordt de Galaxy Tab vergeleken met de Galaxy S-telefoon van Samsung en we komen dan ook tot de conclusie dat de Galaxy Tab even groot is in de lengte en drie keer zo breed is als een Galaxy S. Vergeleken met een iPad is de Galaxy Tab precies de helft van het apparaat van Apple en dus een stuk handzamer te noemen dan diens concurrent.

Samsung heeft ook de hele interface van de Galaxy Tab onderhanden genomen en alle menu’s voelen snel aan in de video. De interface heeft ondanks Android 2.2 veel weg van het iOS van de iPad maar Samsung heeft hier haar eigen unieke kenmerken aan toegevoegd in de menu’s en andere applicaties. De video zelf is wederom afkomstig uit China en daar zal de tablet geleverd worden met mobiele TV. Verder zal de tablet daadwerkelijk over UMTS gaan beschikken, Bluetooth 3.0, Wifi n en een 3.2-megapixelcamera. Wel zal er volgens de bron een normale LCD in zitten omdat dit de tekst beter zou weergeven dan een AMOLED-scherm. Samsung zou het apparaat dan ook graag willen positioneren als een e-reader. De producent lijkt echter van plan te zijn om maar 100.000 stuks van het apparaat per maand te gaan maken omdat de producent geen grote ambities zou hebben voor de Galaxy Tab. Aanstaande donderdag zal de Galaxy Tab officieel gemaakt worden door de producent in Duitsland tijdens de IFA-beurs.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters