OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo

OnePlus hoefde in het verleden vrijwel niet aan marketing te doen. Door de telefoon in beperkte oplage te maken en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kreeg de telefoon zelf wel publiciteit. Bij de OnePlus 5 ligt dat klaarblijkelijk anders. OnePlus heeft ter promotie van zijn nieuwe vlaggenschip een op zijn minst interessante video uitgebracht.

Video OnePlus 5: kettingzaagmoordenaar en Samsung

In deze video, die de ontwikkelaar toepasselijk Lake Blood genoemd heeft, zien we een man die door een kettingzaagmoordenaar achterna gezeten wordt. Een meisje ziet het gebeuren en vindt het wel “cool”, dus ze besluit haar Samsung-smartphone erbij te pakken. Dat vindt het slachtoffer niet leuk.

En nee, hij wil niet dat ze gaat helpen. Hij ergert zich alleen verschrikkelijk aan het Samsung-logo dat op de telefoon van het meisje prijkt. Volgens de bebloede jongen is de camera van de OnePlus 5 veel beter en is het vlaggenschip van de Chinese fabrikant duidelijk “de slimme keuze.”

Video OnePlus 5 eindigt met foto’s

Uiteindelijk eindigt de video met een aantal foto’s. Eerst gaat het meisje met de kettingzaagmoordenaar op de foto en daarna zien we dat hij, compleet onder het bloed, nog een selfie neemt met de OnePlus 5.

Het duurt nog een maand of  drie voordat het Halloween is, dus deze commercial lijkt vooral wat misplaatst en te vroeg gepubliceerd. Je kunt hem overigens hieronder bekijken. We waarschuwen je wel: het bloed en geweld is nep, maar kan nog steeds schokkend zijn voor sommigen.

Wat vind jij? Moet dit kunnen of gaat OnePlus hier veel en veel te ver? Laat het in de comments weten.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters