OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo

OnePlus hoefde in het verleden vrijwel niet aan marketing te doen. Door de telefoon in beperkte oplage te maken en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kreeg de telefoon zelf wel publiciteit. Bij de OnePlus 5 ligt dat klaarblijkelijk anders. OnePlus heeft ter promotie van zijn nieuwe vlaggenschip een op zijn minst interessante video uitgebracht.

Video OnePlus 5: kettingzaagmoordenaar en Samsung

In deze video, die de ontwikkelaar toepasselijk Lake Blood genoemd heeft, zien we een man die door een kettingzaagmoordenaar achterna gezeten wordt. Een meisje ziet het gebeuren en vindt het wel “cool”, dus ze besluit haar Samsung-smartphone erbij te pakken. Dat vindt het slachtoffer niet leuk.

En nee, hij wil niet dat ze gaat helpen. Hij ergert zich alleen verschrikkelijk aan het Samsung-logo dat op de telefoon van het meisje prijkt. Volgens de bebloede jongen is de camera van de OnePlus 5 veel beter en is het vlaggenschip van de Chinese fabrikant duidelijk “de slimme keuze.”

Video OnePlus 5 eindigt met foto’s

Uiteindelijk eindigt de video met een aantal foto’s. Eerst gaat het meisje met de kettingzaagmoordenaar op de foto en daarna zien we dat hij, compleet onder het bloed, nog een selfie neemt met de OnePlus 5.

Het duurt nog een maand of  drie voordat het Halloween is, dus deze commercial lijkt vooral wat misplaatst en te vroeg gepubliceerd. Je kunt hem overigens hieronder bekijken. We waarschuwen je wel: het bloed en geweld is nep, maar kan nog steeds schokkend zijn voor sommigen.

Wat vind jij? Moet dit kunnen of gaat OnePlus hier veel en veel te ver? Laat het in de comments weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. À. G. -

    Ben sedert de eerste one plus tot op heden met de drie niet ontevreden geweest, een dergelijke reklame vindt ik wel ongepast, in het verleden deden ze beter. Spijtig genoeg denk ik niet dat dit de verkoop zal stimuleren, ben nochtans altijd als de kippen er bij geweest om de eerste vernieuwing te hebben maar zelfs dit kan me niet overtuigen.

  2. hansz -

    Naar aanleiding van dit filmpje ga ik morgen meteen een OnePlus 5 aanschaffen, niet echt dus. Ze maken zich alleen maar nog meer onsympathiek en anderen afkraken om zelf beter over te komen is een slechte manier van reclame maken. Het gaat vast niet goed met de verkoop maar dan moet je vooral niet een merk als Samsung gaan afkraken, per slot hebben zij zich bewezen. (ben zelf niet echt een Samsung fan).
    Zielige vertoning!

HTC U11 design

HTC komt dit jaar nog met drie smartphones: specificaties opgedoken lees verder

iPhone X inham Android

Deze briljante app brengt gratis de lelijkste feature van iPhone X naar Android lees verder

Huawei logo

Voorkant Huawei Mate 10 gelekt: high-end toestel met dunne schermranden lees verder

Samsung Apple iPhone X geld

Zoveel verdient Samsung aan elke verkochte iPhone X lees verder

Google Pixel XL design taimen

Google Photos code lekt grootste feature Pixel 2 lees verder

Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy Note 8

Eindelijk: je kunt de Bixby-knop van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy Note 8 nu uitzetten lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters