Video Roundup van de HTC Touch Diamond

We hebben even een kleine collectie gemaakt van video’s die intressant kunnen zijn voor nieuwe HTC Touch Diamond bezitters. Zo zie je de nieuwste kneepjes en de kwaliteit van de camera van deze nieuwe PDA.

Allereerst beginnen we met de vier verborgen functies van de Touch Diamond. In onderstaande video toont CMO John Wang de werking van vier ‘verborgen’ functies van de HTC Diamond die weliicht nog niet bij iedereen bekend waren. De features hebben betrekking op het scherpstellen van de camera met behulp van de touch knoppen, het uitzetten van het ringtone geluid met behulp van de beweging sensor, het openen van de notitieblok applicatie als je de stylus vast pakt en het aanzetten van het toestel op het moment dat je de stylus eruit haalt.

Hierna volgt een filmpje waarin het internet, tekst herkenning op foto en de stevigheid van het toestel aanbod komen. Dit alles is ook nog is voorzien van een eigen mening waardoor het geheel wat duidelijker naar voren komt.

Hierop volgend staat het volgend filmpje. Hier worden wat interessante zaken besproken over het scherm (waarom capacitive en niet haptic) en wat designkeuzes die ze gemaakt hebben.

Tot slot is er ook een video opnamen met de Diamond zelf gemaakt. Hieronder staat het verbluffende resultaat.

Mocht je meer willen weten over de HTC Touch Diamond en nog meer video’s van het apparaat willen zien dan moet je zeker even een kijkje nemen bij onze special over de HTC Touch Diamond!

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters