Video Samsung Ativ S laat weinig vernieuwingen zien in Windows Phone 8

GSM Arena heeft een preview van de Ativ S gepubliceerd en laat daarmee ook zien wat er nieuw is in Windows Phone 8. Wat opvalt is dat er weinig nieuwe zaken in het OS te bespeuren zijn.

De onderstaande video is door de site gepubliceerd. Uit de video is goed te zien hoe de Ativ S eruit gaat zien en welke functionaliteit het toestel mee gaat krijgen. Wat opvalt is dat GSM Arena ook het aanstaande Windows Phone 8 OS laat zien in de video. Microsoft heeft dat tot nog toe verboden, maar de site lijkt hier maling aan te hebben.

De site laat zien wat er allemaal in het menu van Windows Phone 8 verscholen gaat en daarnaast benoemt het ook het nieuwe kidscorner. Hiermee kan het toestel ingesteld worden dat alleen bepaalde apps gedraaid mogen worden zodat kinderen het toestel kunnen hanteren. In het instellingenmenu kan daarnaast ook een ringtone ingesteld worden. Het toestel laat ook zijn NFC-mogelijkheden zien middels de Wallet-app.

Wat opvalt is dat er relatief weinig aan het oppervlakte van Windows Phone 8 toegevoegd lijkt te zijn. Het OS heeft dan wel een geheel nieuw framework mee gekregen, maar voor eindgebruikers lijkt er weinig veranderd te zijn. Het kan echter zo zijn dat dit toestel nog niet de laatste rom draait met alle nieuwe functionaliteit, iets dat Microsoft nog achter te hand wil houden, aldus sommige bronnen. All About Phones heeft eveneens met een Ativ S onlangs mogen spelen en ons viel toen ook op dat er weinig nieuwe functies bij gekomen zijn. We gaan er dan ook vanuit dat Microsoft eind deze maand nieuwe functionaliteit zal gaan bekend maken.

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters