Video toont nieuwe interface Samsung Galaxy Tab

Een video die in China is opgedoken laat een korte rondleiding door de Samsung Galaxy Tab zien. Het nieuwe UI dat over Android 2.2 is heen getrokken heeft veel weg qua animaties van iOS.

Samsung Galaxy Tab

Op een Chinese video-website is een filmpje opgedoken waarin een Chinees een korte walktrough door de nog onaangekondigde Samsung Galaxy Tab geeft. De video laat voor het eerst de interface van het apparaat zien dat pas volgende week officieel zal worden gemaakt door Samsung. Eerder al wist de producent de wereld blij te verrassen met een teaser middels YouTube waardoor de eerste specificaties al naar buiten kwamen. De video liet toen al zien dat Samsung een geheel nieuwe interface heeft ontworpen voor de Galaxy Tab en op deze nieuwe video die hieronder te vinden is lijkt het gehele menu aangepast te zijn voor de tablet. Zo is te zien dat er een grote homeknop is om altijd terug te keren naar het startscherm en ook de overgangen van applicaties zijn stevig onderhanden genomen en hebben wat weg van iOS. Ook de muziekspeler is uitgebreid ook al is de resolutie van de video niet hoog genoeg om het allemaal precies te kunnen waarnemen.

De Galaxy Tab zal gaan beschikken over Android 2.2 en is dan ook Samsung’s eerste tablet op basis van dit OS. Het apparaat zal 2 camera’s mee gaan krijgen waarvan er eentje op de achterkant 3.2-megapixels is. Verder zal er een 1 GHz-processor in het apparaat zitten en scherm zal 7-inch groot zijn. Samsung zal het apparaat volgende week donderdag aan gaan kondigen tijdens een persconferentie in Berlijn tijdens de IFA-beurs. All About Phones zal hierbij aanwezig zijn.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters