'Video toont vermoedelijke Samsung Galaxy S IV in volle glorie'

Een video die op YouTube is geplaatst laat vermoedelijk de aanstaande Samsung Galaxy S IV zien in volle glorie. De video van de zelfde makers die eerder al foto’s van het toestel wisten te publiceren.

De onderstaande video is op YouTube geplaatst door de zelfde mensen die eerder als eerste de vermoedelijke foto’s wisten te publiceren van de Samsung Galaxy S IV. Samsung lijkt nu zelf ook het design van de Galaxy S IV uit de doeken te hebben gedaan via een eigen Tweet met daarin een foto van het toestel. In de onderstaande video is goed het toestel te zien en het design van de smartphone.

Allereerst valt het design op dat het toestel een bijzonder grote camera aan de achterkant heeft. De vermoedelijke camera voor de Galaxy S IV zal 13-megapixels sterk worden. De video laat daarnaast opnieuw goed het design zien dat veel weg heeft van zijn voorganger, de Galaxy S III. Daarnaast valt uiteraard op hoe groot het toestel is dankzij zijn 5″ scherm met een Full HD-resolutie. Heel veel nieuwe details geeft de video niet prijs, maar wel lijkt nu duidelijk te zijn wat de Galaxy S IV in huis heeft en hoe hij eruit zal gaan zien.

De Galaxy S IV zal als specificaties een 4,99-inch scherm met een 1920×1080 full HD-resolutie mee gaan krijgen; 2GB RAM; een PowerVR SGX 544MP GPU; 16 of 32 GB opslaggeheugen (eerder lekte 64 GB uit, maar dat kan volgens deze benchmark dus niet kloppen); een 13-megapixelcamera met LED-flitser en HD-videorecording; een 2,1-megapixelcamera aan de voorkant en Android 4.2 Jelly Bean. Voorts nog de gebruikelijke zaken als WiFi, bluetooth 4.0, NFC, GPS/A-GPS, en LTE-ondersteuning.

Samsung zal het toestel op 14 maart wereldkundig gaan maken in New York. All About Phones zal daarbij live aanwezig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S8 en S7

Samsung Galaxy S8 vliegt twee keer zo snel over de toonbank als Galaxy S7 lees verder

Moto X

Oudste smartphone maker Motorola plant grootse comeback lees verder

OnePlus 5

Gelekte mail onthult lanceerdatum OnePlus 5 lees verder

LG G6 LG G7

Geen compromis: eerste details LG G7 duiken op lees verder

Samsung Galaxy C10

Renders tonen Samsung’s eerste smartphone met dubbele camera lees verder

OnePlus 5

Korting op de OnePlus 5: OnePlus start referral systeem lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters