'Video toont vermoedelijke Samsung Galaxy S IV in volle glorie'

Een video die op YouTube is geplaatst laat vermoedelijk de aanstaande Samsung Galaxy S IV zien in volle glorie. De video van de zelfde makers die eerder al foto’s van het toestel wisten te publiceren.

De onderstaande video is op YouTube geplaatst door de zelfde mensen die eerder als eerste de vermoedelijke foto’s wisten te publiceren van de Samsung Galaxy S IV. Samsung lijkt nu zelf ook het design van de Galaxy S IV uit de doeken te hebben gedaan via een eigen Tweet met daarin een foto van het toestel. In de onderstaande video is goed het toestel te zien en het design van de smartphone.

Allereerst valt het design op dat het toestel een bijzonder grote camera aan de achterkant heeft. De vermoedelijke camera voor de Galaxy S IV zal 13-megapixels sterk worden. De video laat daarnaast opnieuw goed het design zien dat veel weg heeft van zijn voorganger, de Galaxy S III. Daarnaast valt uiteraard op hoe groot het toestel is dankzij zijn 5″ scherm met een Full HD-resolutie. Heel veel nieuwe details geeft de video niet prijs, maar wel lijkt nu duidelijk te zijn wat de Galaxy S IV in huis heeft en hoe hij eruit zal gaan zien.

De Galaxy S IV zal als specificaties een 4,99-inch scherm met een 1920×1080 full HD-resolutie mee gaan krijgen; 2GB RAM; een PowerVR SGX 544MP GPU; 16 of 32 GB opslaggeheugen (eerder lekte 64 GB uit, maar dat kan volgens deze benchmark dus niet kloppen); een 13-megapixelcamera met LED-flitser en HD-videorecording; een 2,1-megapixelcamera aan de voorkant en Android 4.2 Jelly Bean. Voorts nog de gebruikelijke zaken als WiFi, bluetooth 4.0, NFC, GPS/A-GPS, en LTE-ondersteuning.

Samsung zal het toestel op 14 maart wereldkundig gaan maken in New York. All About Phones zal daarbij live aanwezig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters