Video van de Android 4.1-update voor de Samsung Galaxy S III komt uit

In Mexico heeft iemand een video gemaakt van een Samsung Galaxy S III met daarop draaiend de laatste interne build van Samsung van Android 4.1.1. Het lijkt erop dat de software bijna klaar is om vrij te geven.

In de onderstaande video wordt een demo gegeven van het toestel met daarop een officiële versie van de Android 4.1.1 rom. Te zien is dat het hier om de i9300XADLG4-rom van Samsung zelf gaat die nagenoeg bug vrij is. Er zitten hier en daar nog een paar kleine bugs in het toestel, maar geen ernstige zaken meer en alles in helemaal werkzaam, zo claimt de Mexicaan in de video.

In de rom is ook Google Now toegevoegd door Samsung. Zo kan gemakkelijk opgezocht worden via de stem waar een persoon zich op dat moment bevindt of zoekopdrachten kunnen middels de stem opgegeven worden. Samsung heeft ervoor gekozen om haar eigen nieuwe UI wederom op het toestel te plaatsen. De nieuwe rom komt in de video vlot over, daar waar Android 4.1 zich uiteraard gericht heeft op snelheid met project butter.

De geruchten gaan dat Samsung eind deze maand als eerste met de Android 4.1-update uit zal gaan komen. Niet veel later moet ook de Galaxy Note over een dergelijke update gaan beschikken.

Update op 16/08/2012 om 10:25 uur:

Sammobile heeft inmiddels een testrom voor de Galaxy S3 online gezet met daarin de Android 4.2 kernel. Het rugnummer van deze rom is I9300XXDLG4 en lijkt daarmee nagenoeg identiek te zijn uit de rom uit de onderstaande video, zo bevestigt ook Sammobile aan All About Phones.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters