Acer Liquid E700 preview

De Acer Liquid E700 is een nieuwe middensegmenttelefoon van Acer met een indrukwekkend aantal simkaartsloten. Deze Liquid E700 kan niet één, niet twee, maar drie simkaarten slikken. In deze preview bekijken we hem.

De Liquid E-serie van Acer draait vooral om value for money en de specificaties van deze Liquid E700 zijn dan ook prima voor zijn prijs. De smartphone heeft een 5-inch 720p-display, een quadcoreprocessor met Cortex A7-kernen en een 8-megapixelcamera. Aan de voorkant zit een 2-megapixelcamera met een selfie-flits. De smartphone heeft 2GB werkgeheugen en een 3500mAh-batterij. Dat zijn twee indrukwekkende getallen voor een telefoon van nog geen tweehonderd euro.

De Liquid E700 heeft een geing ontwerp met een paar speciale elementen. Een daarvan is de flitser aan de voorkant, die het mogelijk moet maken betere selfies te schieten. Verder vallen aan de voorkant de twee gekromde balken op, die de smartphone een eigen gezicht meegeven. De Liquid E700 heeft tot slot een Rapid Button op de achterkant, een knop waarmee je eenvoudig foto’s kunt schieten en een vooringestelde applicatie kunt opstarten.

De Acer Liquid E700 is zoals we van Acer kennen voorzien van een redelijk schone Androidbuild. De telefoon draait op Android KitKat en heeft slechts een aantal toevoegingen gekregen in de interface. Zo kun je pop-up-apps openen, zijn er Quick Mode-profielen voor een eenvoudigere werking en kun je een balkje met de navigatietoetsen over de interface heen leggen.

Maar de belangrijkste functie van de E700 is dus dat hij drie simkaarten aan kan. Zo kun je bijvoorbeeld een prive-sim, een zakelijke sim en een vakantiesim in het toestel plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Android 8.0 Oreo

Android 8.0 Oreo: 15 nieuwe features die je niet mag missen lees verder

Android 8.0 Oreo

Android Oreo is er! Maar wanneer krijg je het daadwerkelijk op je toestel? lees verder

Android O Oreo

Android 8.0 Oreo is officieel: dit kunnen we van het koekje verwachten lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Android O naadloze updates

Nooit meer opslagproblemen door Android O naadloze updates lees verder

Android O Developer Preview 2

Wordt Android O al volgende week uitgerold naar deze smartphones? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters