Acer Liquid Jade hands-on

BERLIJN – De Acer Liquid Jade is een nieuw model van Acer in het middensegment dat het vooral moet hebben van zijn ontwerp. In deze hands-on video vertellen we onze eerste indruk met het toestel.

De Liquid Jade is volgens Acer een beetje ontworpen als een kiezelsteen en moet daardoor lekker in de hand liggen en natuurlijk aanvoelen. De smartphone is bovendien erg dun: 7,5 millimeter. Die combinatie zorgt voor een mooi design dat vooral omdat het zo dun is goed aanvoelt. De Liquid Jade is voorzien van een 5-inch scherm en is dus vrij middelmatig van formaat.

Op het gebied van specificaties heeft Acer het nodige te bieden voor de prijs van de Liquid Jade. De telefoon gaat slechts zo’n €230 kosten en daarvoor krijg je een 5 inch groot 720p-scherm met ips-technologie. De processor in het toestel is een quadcore MediaTek-chip met een kloksnelheid van 1,3GHz en de telefoon heeft een gigabyte aan werkgeheugen. Aan de achterkant prijkt een 13-megapixelcamera met een groot diafragma van f1.8 en aan de voorkant kun je een 2-megapixelcamera vinden voor de nodige selfies. De Liquid Jade is in twee versies beschikbaar, een dualsim-versie en een singlesim-versie. De smartphone draait op Android 4.4 met Acer’s eigen interface er overheen, die redelijk clean is gebleven. Opvallende toevoegingen zijn de pop-up-apps en de Quick Mode, twee functies die overigens niet nieuw zijn voor Acer-telefoons. Wel is de interface van de Quick Mode-functie volledig op de schop gegaan. De Acer Liquid Jade zal waarschijnlijk rond begin oktober verkrijgbaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Zo maak je je Android toestel net zo snel als een iPhone lees verder

OnePlus 5T review design

Contacten van oude naar nieuwe Android smartphone overzetten: zo werkt het lees verder

Android Oreo

Slechts 1.1 procent van Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Google Location History Android

Android verzamelt veel meer informatie over je dan je denkt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters