Acer Liquid Jade hands-on

BERLIJN – De Acer Liquid Jade is een nieuw model van Acer in het middensegment dat het vooral moet hebben van zijn ontwerp. In deze hands-on video vertellen we onze eerste indruk met het toestel.

De Liquid Jade is volgens Acer een beetje ontworpen als een kiezelsteen en moet daardoor lekker in de hand liggen en natuurlijk aanvoelen. De smartphone is bovendien erg dun: 7,5 millimeter. Die combinatie zorgt voor een mooi design dat vooral omdat het zo dun is goed aanvoelt. De Liquid Jade is voorzien van een 5-inch scherm en is dus vrij middelmatig van formaat.

Op het gebied van specificaties heeft Acer het nodige te bieden voor de prijs van de Liquid Jade. De telefoon gaat slechts zo’n €230 kosten en daarvoor krijg je een 5 inch groot 720p-scherm met ips-technologie. De processor in het toestel is een quadcore MediaTek-chip met een kloksnelheid van 1,3GHz en de telefoon heeft een gigabyte aan werkgeheugen. Aan de achterkant prijkt een 13-megapixelcamera met een groot diafragma van f1.8 en aan de voorkant kun je een 2-megapixelcamera vinden voor de nodige selfies. De Liquid Jade is in twee versies beschikbaar, een dualsim-versie en een singlesim-versie. De smartphone draait op Android 4.4 met Acer’s eigen interface er overheen, die redelijk clean is gebleven. Opvallende toevoegingen zijn de pop-up-apps en de Quick Mode, twee functies die overigens niet nieuw zijn voor Acer-telefoons. Wel is de interface van de Quick Mode-functie volledig op de schop gegaan. De Acer Liquid Jade zal waarschijnlijk rond begin oktober verkrijgbaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple vs Android

Android toestellen vertonen twee keer zo vaak kuren als iPhones lees verder

Nokia 8 meerdere toestellen

HMD Global bevestigt: alle nieuwe Nokia smartphones krijgen Android Oreo lees verder

Back to school: dit zijn de beste budget smartphones van het moment lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters