Afsluiting Mobile World Congress 2016

Vandaag was de laatste dag Mobile World Congress 2016, gisteravond hadden de heren tot laat in de Opium bar gedanst en man man man wat was het daar gezellig.

Bij thuiskomst in het hostel nog een flink stukje staan ouwehoeren over robots en het gevaar dat die met zich meebrengen voor de mensheid als geheel. Nerdtalk dus.
Overigens wel een aanrader, de documentaire Transcendent man, over het moment dat robots nieuwe robots gaan uitvinden. Doordat robots op den duur slimmer worden dan de mens en die slimmere robots weer nog slimmere robots gaan uitvinden, die op hun beurt weer enzovoorts enzovoorts…een mooi grimmig toekomstperspectief.  Een toekomst die onder andere door de komst van de nieuwe Eyeriss chip weer een stukje dichterbij komt, spooky.

Aangekomen op de beurs was het rennen en vliegen om zoveel mogelijk videos te schieten, dan hebben we genoeg materiaal om je de komende tijd ook nog een beetje in het MWC sfeertje te houden. De eerste telefoon met een deca-core processor werd getoond, de Zopo Speed 8 er kwamen een aantal hele mooie toestellen van Wiko voorbij en links en rechts waren er ook nog wat smartwatches en tablets die onze aandacht verdienden. Vincent bleek te kunnen breakdancen, Sebas bleef een onvermoeibare drang naar nieuwe content hebben en Domi was steady as a rock en hield als oudgediende de moed er in bij een toch redelijk vermoeid team. Inmiddels zitten we op de vlucht terug en bereiden ons voor op het oerhollandse kutweer, want aan zon in Barcelona geen gebrek en dat mag ook wel eens gezegd worden!

We hopen dat je een beetje mee hebt kunnen genieten van een mooi MWC en dat je ook de komende tijd de site af en toe eens checkt, want er ligt nog een flinke stapel videos op de montagetafels.

Doe ons een lol en like ook ‘ns een video, gewoon voor dat stukje donderdagochtend karma…. word je blij van.

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

WANT is op zoek naar een nieuwe redactiestagiaire! lees verder

Telekoopwijzer september staat klaar lees verder

telekoopwijzer

Telekoopwijzer juli staat klaar lees verder

telekoopwijzer

Telekoopwijzer juni staat klaar lees verder

Telekoopwijzer mei staat klaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters