Alcatel Hero 2 hands-on

BERLIJN – De Alcatel Hero 2 moet de komende tijd voor fabrikant Alcatel One Touch het topmodel zijn. Deze nieuwe phablet kenmerkt zich vooral door de grote hoeveelheid accessoires die ervoor beschikbaar is. In deze hands-on bekijken we hem.

De Hero 2 moet Alcatel One Touch weer een stapje hoger in de markt brengen. Het apparaat heeft een adviesprijs van zo’n €350 en daarvoor heel redelijke specificaties. Zo krijgt de Alcatel een octacoreprocessor van MediaTek, kun je een 6-inch full hd-scherm verwachten en zit er aan de achterkant een 13-megapixelcamera. Voorop vind je een camera die in 5-megapixelresolutie foto’s kan nemen. De Hero 2 ondersteunt verder gewoon lte, nfc en kan ook geheugenkaartjes slikken. Er is 16GB opslaggeheugen standaard aanwezig en de Hero 2 heeft daarnaast 2GB ram. De smartphone loopt op Android KitKat met een vrij subtiele eigen interface van Alcatel er overheen.

Wat de Hero 2 echter echt speciaal maakt, is het aanbod aan accessoires. De smartphone bevat standaard al een stylus, die rechtsonder uit de behuizing getrokken kan worden. Verder zijn er allerlei covers aanwezig, waaronder en flipcover met een venstertje en eentje met ingebouwde ledjes. In het kader van Alcatel’s net aangekondigde samenwerking met Avicii is er ook een speciale DJ cover, waarmee die ontwikkeld is om samen met een app plaatjes aan elkaar te kunnen mixen op het toestel. Tot slot biedt Alcatel een soort mini-telefoon als aanvulling op de Hero, is er een kleine e-ink-tablet die je aan het apparaat kan koppelen en is er zelfs een soort laptop die werkt in combinatie met de Hero 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Social Media

Zo helpt autofill in Android Oreo je om makkelijk overal in te loggen lees verder

iOS 12 en Android 9.0 krijgen zeer innovatieve feature: omkeerbare emoji 😱 lees verder

Samsung Galaxy S8

‘Deze Samsung Galaxy smartphones krijgen Android 8.0 Oreo’ lees verder

Google komt binnenkort met Project Treble

Waarom je nu moet wachten met het kopen van een Android smartphone lees verder

Samsung Dual Messenger

Dit brengt Android Oreo naar de Samsung Galaxy S8 en S8 Plus lees verder

Android Oreo voor Nokia 8

Nokia’s smartphones hebben een feature waar de concurrentie enkel van kan dromen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters