Alcatel Hero 2 hands-on

BERLIJN – De Alcatel Hero 2 moet de komende tijd voor fabrikant Alcatel One Touch het topmodel zijn. Deze nieuwe phablet kenmerkt zich vooral door de grote hoeveelheid accessoires die ervoor beschikbaar is. In deze hands-on bekijken we hem.

De Hero 2 moet Alcatel One Touch weer een stapje hoger in de markt brengen. Het apparaat heeft een adviesprijs van zo’n €350 en daarvoor heel redelijke specificaties. Zo krijgt de Alcatel een octacoreprocessor van MediaTek, kun je een 6-inch full hd-scherm verwachten en zit er aan de achterkant een 13-megapixelcamera. Voorop vind je een camera die in 5-megapixelresolutie foto’s kan nemen. De Hero 2 ondersteunt verder gewoon lte, nfc en kan ook geheugenkaartjes slikken. Er is 16GB opslaggeheugen standaard aanwezig en de Hero 2 heeft daarnaast 2GB ram. De smartphone loopt op Android KitKat met een vrij subtiele eigen interface van Alcatel er overheen.

Wat de Hero 2 echter echt speciaal maakt, is het aanbod aan accessoires. De smartphone bevat standaard al een stylus, die rechtsonder uit de behuizing getrokken kan worden. Verder zijn er allerlei covers aanwezig, waaronder en flipcover met een venstertje en eentje met ingebouwde ledjes. In het kader van Alcatel’s net aangekondigde samenwerking met Avicii is er ook een speciale DJ cover, waarmee die ontwikkeld is om samen met een app plaatjes aan elkaar te kunnen mixen op het toestel. Tot slot biedt Alcatel een soort mini-telefoon als aanvulling op de Hero, is er een kleine e-ink-tablet die je aan het apparaat kan koppelen en is er zelfs een soort laptop die werkt in combinatie met de Hero 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple vs Android

Android toestellen vertonen twee keer zo vaak kuren als iPhones lees verder

Nokia 8 meerdere toestellen

HMD Global bevestigt: alle nieuwe Nokia smartphones krijgen Android Oreo lees verder

Back to school: dit zijn de beste budget smartphones van het moment lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters